Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Trax Play GPS Tracker Φούξια

Συσκευές παρακολούθησης / GPS Trackers/Κινητά τηλέφωνα/Εντοπιστές θέσης

 • Αγοράστε και χωρίς εγγραφή

  Τώρα μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας χωρίς να χρειάζεται εγγραφή.
 • Αγοράστε και χωρίς πιστωτική

  Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε και να πληρώσετε κατά την παράδοση (αντικαταβολή) ή με τραπεζική κατάθεση.

Trax Play GPS Tracker Φούξια

ΚΩΔΙΚΟΣ
1570.500101
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΤΙΜΗ
125,00€
Ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2106777921
Περιγραφή Προϊόντος

Το Trax Play είναι ένα πανέξυπνο GPS Tracker, κατάλληλο για παιδιά, ηλικιωμένους αλλά και κατοικίδια!  Κατεβάζοντας την εφαρμογή από το iOS AppStore ή το Google Play σας δίνονται αμέτρητες δυνατότητες να βλέπετε και να ξέρετε ανά πάσα στιγμή που είναι ο πατέρας σας, το παιδί σας ή το αγαπημένο σας κατοικίδιο.

Με διαστάσεις 5,5Χ3,8Χ1,0 εκατοστά και βάρος μόλις 28γραμμάρια, το Trax Play μπορεί να τοποθετηθεί με τις ειδικές θήκες σιλικόνης από τις οποίες συνοδεύεται, είτε στη ζώνη του παιδιού ή του ηλικιωμένου είτε στο περιλαίμιο του σκύλου ή της γάτας σας, για να ξέρετε πάντα που βρίσκονται.  Η συσκευή επικοινωνεί με 4 εως 14 δορυφόρους και στέλνει το στίγμα, την ταχύτητα και τη διαδρομή  μέσω του δικτύου GSM κατευθείαν στην εφαρμογή που έχετε κατεβάσει.

Δυνατότητες της συσκευής/εφαρμογής:

 • Augmented reality:  Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα, χρησιμοποιώντας την κάμερα το υκίνητού σας, να βλέπετε που ακριβώς στο χώρο βρίσκεται η συσκευή.  Για παράδειγμα έχετε πάει στο πάρκο με το παιδί σας ή το σκυλί σας (τα οποία φοράνε τη συσκευή) και ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι δεν τα βλέπετε.  Ενεργοποιείτε την κάμερα και βλέπετε  προς ποιά κατεύθυνση και σε πόση απόσταση από εσάς βρίσκονται (βλέπε φωτογραφίες προϊόντος).
 • Geofences:  Μπορείτε να ορίσετε συγκεκριμένες περιοχές στην οποίες μπορεί να κινείται ο χρήστης της συσκευής.  Αν κινηθεί εκτός αυτών των περιοχών, άμεσα ειδοποιείστε μέσω της εφαρμογής. Απεριόριστα geofences 
 • Scheduling:  Μπορείτε να ορίσετε ποιές ώρες της ημέρας θα μπορεί να κινείται σε ποιές περιοχές.  Για παράδειγμα αν το παιδί πρέπει να είναι σχολείο από τις 8:00 μέχρι τις 15:00, τότε ορίζετε για αυτές τις ώρες το χώρο του σχολείου ως το χώρο που μπορεί να κινείται.  Αν βγει εκτός αυτού του χώρου, τις ώρες που θα έπρεπε να είναι σχολείο ειδοποιείστε άμεσα μέσω της εφαρμογής.  Εσείς ορίζετε ποιές ώρες ή ποιές ημέρες θα λειτουργεί το εκάστοτε geofence.
 • Proximity fence:  Μπορείτε να ορίσετε σε πόση απόσταση από το κινητό σας θα μπορεί να κινείται ελεύθερα η συσκευή.  Για παράδειγμα, αν πάτε με το παιδί σας στην παιδική χαρά μπορείτε να ορίσετε ότι το παιδί δεν πρέπει να απομακρυνθεί από εσάς περισσότερο από 100 μέτρα.  Αν η συσκευή βγεί εκτός αυτής της ακτίνας αμέσως ειδοποιείστε.
 • Speed Alerts:  Μπορείτε να ορίσετε ποιά θα είναι η μέγιστη ταχύτητα με την οποία μπορεί να κινείται η συσκευή.  Π.χ. αν δώσατε στον γιό σας το αυτοκίνητο αλλά του έιπατε να μην πάει πάνω από 80χλμ/ω, σε περίπτωση που υπερβεί αυτή την ταχύτητα ειδοποιείστε άμεσα.  Αν το παιδί σας γυρνάει από το σχολείο με τα πόδια, τότε σε περίπτωση που δείτε ότι ξαφνικά κινείται με 40χλμ/ω σημαίνει ότι έχει μεπί σε αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα ενώ δε θα έπρεπε και ειδοποιείστε άμεσα.
 • Με την εφαρμογή μπορείτε να ελέγχετε όσες συσκευές Trax Play θέλετε.  Επίσης μπορείτε να μοιραστείτε τις συσκευές σας με τον/την σύζυγο για να μπορεί να παρακαλουθεί και εκείνος/εκείνη τα παιδιά ή τους γονείς σας (ή το αγαπημένο σας κατοικίδιο).
 • History view:  Μπορείτε να βλέπετε όλο το ιστορικό κίνησης της εκάστοτε συσκευής ανά διαδρομή, ή ημέρα.
 • Ρυθμιζόμενη χρόνος ενημέρωσης από τη συσκευή (από 10" εώς 10') για εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

 • Διαστάσεις:  38 Χ 55 Χ 10 χιλιοστά
 • Βάρος: 28 γραμμάρια
 • Υλικό:  PPMA & Polycarbonate
 • Μπαταρία: 515mA Πολυμερών Λιθίου επαναφορτιζόμενη
 • Κάρτα SIM:  Gemalto U-MIM (περιλαμβάνεται)
 • Αξεσουάρ:  1 Χ προστατευτική θήκη για τσάντα ή ζώνη και 1 Χ προστατευτική θήκη για ζώνη ή περιλαίμιο (για κατοικίδια).  1 X Καλώδιο φόρτισης USB
 • Παράμετροι λειτουργίας: -10 °C ~ +40 °C

Οι συσκευές Trax Play περιλαβάνουν τα έξοδα της κάρτας SIM που έρχεται με τη συσκευή.  Η εγγραφή ή ανανέωση της συνδρομής επίσης καλύπτει τα έξοδα της κάρτας SIM και είναι: 

6 μήνες: 54 ευρώ

12 μήνες: 72 ευρώ

24 μήνες: 96 ευρώ.  

Δεν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις όσο συχνά ή αραιά χρησιμοποιείτε τη συσκευή.  

Οι συσκευές Trax Play λειτουργούν στις ακόλουθες χώρες:  Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Καναδάς, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μαλαισία, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνίας, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, ΣΛοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ταϋλάνδη, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ.