Αρχική / Δώρα & Best sellers / Ιδέες για δώρα / Για ηλικιωμένους / A9 GPS Κόκκινο για ηλικιωμένους, κατοικίδια, παιδιά

A9 GPS Κόκκινο για ηλικιωμένους, κατοικίδια, παιδιά

Κωδικός
1570.200101
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Τιμή
89,95 €
Εξαντλημένο

Περιγραφή Προϊόντος

Το νέο Α9 GPS σας προσφέρει εκπληκτικές δυνατότητες, χωρίς συνδρομές!  Με εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας (Android, iOS) ή μέσω web στον υπολογιστή σας, μπορείτε να ρυθμίζετε τις παραμέτρους της συσκευής απομακρυσμένα.   Το A9 GPS έχει πολύ μικρό μέγεθος και είναι πολύ βολικό στη χρήση. Μπορείτε εύκολα να βρείτε άπειρες εφαρμογές για χρήση της συσκευής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στη φροντίδα ειδικών πληθυσμών, όπως οι ηλικιωμένοι και τα παιδιά, καθώς και τα κατοικίδια.  Ενώ προσφέρει δυνατότητα επικοινωνίας με το χρήστη σαν κινητό τηλέφωνο.  Και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας ο χρήστης, αλλά και να βλέπετε που βρίσκεται. 

Οι πολύ μικρές διαστάσεις της συσκευής (3,8 Χ 3,8 Χ 1,1 εκ.) επιτρέπουν την τοποθέτησή της σε οποιοδήποτε σημείο. Και με μπαταρία που μπορεί να κρατήσει μέχρι 5 ημέρες (ιδανικές συνθήκες, ελάχιστη κατανάλωση, εντοπισμός κάθε 60 λεπτά), δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μη μείνει από μπαταρία κατά τη διάρκεια της ημέρας και δεν μπορείτε να βρείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο, κατοικίδιο ή αντικείμενο.

Ειδικά για κατοικία συνδυάζεται με την ειδική θήκη-περιλαίμο που τη φοράει (κωδικός 1570.200105)

Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς.  Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ:

Βάρος: 0.30 kg

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ:

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας