Ποιοι Είμαστε

Mία φρέσκια πρόταση από την URSafe: One stop shop για την ασφάλεια, τη φροντίδα, την υγεία αλλά και τη ψυχαγωγία όλων!

 

Η εταιρία μας συστήθηκε το 2011 με σκοπό να συγκεντρώσει κάτω από μία στέγη τα αναγκαία προϊόντα ασφάλειας αλλά και υγιεινής και φροντίδας, για όλες τις ηλικίες (από τη βρεφική ηλικία, την περίοδο της εγκυμοσύνης, την παιδική και εφηβική ηλικία, την ενηλικίωση μέχρι και τα βαθιά γεράματά μας).

 

Η ιδέα για την δημιουργία αυτού του νέου χώρου ξεκίνησε από μία προσωπική εμπειρία. Το 2008 χάσαμε (για λίγα λεπτά ευτυχώς) σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο της Αθήνας, την μόλις 2,5 ετών τότε κορούλα μας, η οποία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αποφάσισε να ανακαλύψει και τον υπόλοιπο κόσμο. Μοιρασθήκαμε την εμπειρία μας με φίλους και όλοι είχαν να μας πουν μία παρόμοια ιστορία. Έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο που θα προσφέρει καινοτόμες πρακτικές λύσεις με προϊόντα προστασίας για τα παιδιά μας από τους μεγάλους αλλά και τους καθημερινούς μικρότερους κινδύνους. Υπάρχουν πραγματικά πολλοί κίνδυνοι γύρω μας, που πολλές φορές δεν τους συνειδητοποιούμε καν. Στην U R Safe παρέχουμε τα κατάλληλα εφόδια για να αναγνωρίσουμε και να προλάβουμε αυτούς τους κινδύνους.

 

Στην πορεία όμως συνειδητοποιήσαμε ότι όσο ευαίσθητα είναι τα παιδιά μας τόσο ευάλωτοι είναι και οι γονείς μας. Σκεφθήκαμε τους ηλικιωμένους, που μπορεί να βρίσκονται μόνοι, χωρίς βοήθεια, με τα προβλήματα της ηλικίας τους. Σκεφθήκαμε πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσουν μερικές φορές ακόμα και τις καθημερινές τους ανάγκες. Οι συνεχείς ανακοινώσεις (silver alert) για εξαφάνιση ηλικιωμένων μας έδειξαν ότι ακόμα και μία βόλτα, μπορεί να έχει μοιραίες συνέπειες. ‘Ετσι ασχοληθήκαμε και με την προστασία αυτών των ευάλωτων ομάδων, με την προστασία αλλά και τη βοήθειά τους, εμπλουτίζοντας συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων μας με συσκευές και βοηθήματα για τους πιο ηλικιωμένους ανθρώπους.

 

Αλλά ακόμα και οι ίδιοι έχουμε ανάγκη να νιώσουμε ασφαλείς μέσα σε ένα συνεχώς πιο εχθρικό περιβάλλον. Γι' αυτούς τους λόγους αποφασίσαμε και επεκτείναμε τα προϊόντα μας για να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των ηλικιών. Στη συνέχεια και λόγω της μεγάλης ζήτησης για κάθε νέο προϊόν μας αποφασίσαμε να διευρύνουμε κι άλλο τη γκάμα των προϊόντων μας ώστε να καλύπτουν όλο και περισσότερες ανάγκες μας που μπορεί να έχουν σχέση με το σπίτι μας, το σώμα μας, την εργασία μας, την περιποίηση και την υγεία μας, με αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε πάνω από 1500 κωδικούς προϊόντων για εσάς!!!!!!!

 

'Ετσι στην U R Safe θα βρείτε leading προϊόντα από εξειδικευμένα brands της Ευρώπης, της Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής, που θα σας μειώσουν το άγχος και την ανασφάλεια, με λύσεις, μοναδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

 

Ένας ολοκληρωμένος κόσμος ασφάλειας, υγιεινής και φροντίδας, για τους πολύ μικρούς έως τους πολύ μεγάλους. Για κάθε ηλικία και κάθε περίπτωση αλλά και κάθε τσέπη.

store image 1 store image 2 store image 3 store image 4 store image 5 store image 6 store image 7 store image 8

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας