Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ajax Starter Kit Μαύρο

Ασύρματοι συναγερμοί / AJAX ασύρματοι συναγερμοί

  • Αγοράστε και χωρίς εγγραφή

    Τώρα μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας χωρίς να χρειάζεται εγγραφή.
  • Αγοράστε και χωρίς πιστωτική

    Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε και να πληρώσετε κατά την παράδοση (αντικαταβολή) ή με τραπεζική κατάθεση.

Ajax Starter Kit Μαύρο

ΚΩΔΙΚΟΣ
1524.100111
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
ΤΙΜΗ
399,50€
Ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2106777921
Περιγραφή Προϊόντος

Ajax StarterKit

Ολοκληρωμένη προστασία για κάθε χώρο!

Το Ajax StarterKit έχει όσα χρειάζεστε για την προστασία του χώρου σας. Εξελιγμένοι αισθητήρες παρακολουθούν την παραβίαση της περιμέτρου και την κίνηση στον εσωτερικό χώρο ενώ ο τελευταίας τεχνολογίας κεντρικός πίνακας (Ajax Hub) αναλαμβάνει να επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο. Ευρεία γκάμα προϊόντων ασφαλείας είναι διαθέσιμη για της επέκταση του Ajax StarterKit.

Το Ajax StarterKit έχει σχεδιαστεί για την αποτελεσματική προστασία κατοικιών καθώς και επαγγελματικών χώρων από την εισβολή. Αποτελείται από τον έξυπνο πίνακα ελέγχου Ajax Hub, τον ανιχνευτή κίνησης MotionProtect, την επαφή DoorProtect και το SpaceControl.

Σετ κεντρικής μονάδας με ανιχνευτή κίνησης, μαγνητική επαφή και τηλεχειριστήριο. Χρώμα λευκό. (Hub, MotionProtect, DoorProtect, SpaceControl).

Η Ajax προσφέρει μέγαλη ποικιλία περιφεριακών όπως μανγητικές επαφές, ανιχνευτές κίνησης εσωτερικού χώρου, ανιχνευτές θραύσης κρυστάλλων, ανιχνευτές καπνού και διαρροής νερού, ανιχνευτές κίνησης εξωτερικού χώρου, ανιχνευτές κίνησης "κουρτίνες", ασύρματα τηλεχειριστήρια και πληκτρολόγια.  Και φυσικά το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του συστήματος: η εφαρμογή Ajax για πλήρη έλεγχο του συστήματος.

Ένα πολύπλοκο σύστημα με εύκολη διαχείριση

Το Ajax είναι αποτέλεσμα της εποχής μας, με τους υπολογιστές να έχουν γίνει ολοένα πιο πολύπλοκοι, αλλά να είναι τόσο εύχρηστοι έτσι ώστε απλοί άνθρωποι να μπορούν να τους διαχεριστούν.

Είναι το σύστημα συναγερμού που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί, ενεργοποιηθεί/ απενεργοποιηθεί και γενικότερα ελεγθεί με το πάτημα λίγων κουμπιών από ένα κινητό τηλέφωνο, τηλεχειριστήριο  ή πληκτρολόγιο τοίχου.

Το ασύρματο σύστημα συναγερμού που σχεδιάστηκε από την αρχή.

Όταν η τέχνη συνδυάστηκε με την τεχνολογία, γεννήθηκε ένα υπερ-αξιόπιστο, όμορφο, εύκολο στη χρήση σύστημα ασφαλείας!

Δείτε το ενημερωτικό βίντεο και τις φωτογραφίες του συστήματος.  Πρόκειται για έργο τέχνης!