Αρχική / Παρακολούθηση και επίβλεψη / Τηλέφωνα ασφαλείας με κουμπί SOS / Ασύρματος Συναγερμός GSM URS-007G4N με κουμπί πανικού και ενσωματωμένο ηχείο

Ασύρματος Συναγερμός GSM URS-007G4N με κουμπί πανικού και ενσωματωμένο ηχείο

Κωδικός
1155.100110
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Τιμή
84,95 €
165,00 € -49%

Περιγραφή Προϊόντος

Η απόλυτη συσκευή προστασίας των ηλικιωμένων που μένουν μόνοι τους.

Ιδανικός συναγερμός για το εξοχικό.

- Λειτουργεί με κάρτα SIM και ενημερώνει μέσω κινητής τηλεφωνίας.

- Συνδέεται με 99 ασύρματους αισθητήρες/τηλεχειριστήρια/επαφές πόρτας.

- Διαθέτει ενσωματωμένη σειρήνα και συνδέεται με σειρήνα εξωτερικού χώρου.

- Μπορεί να καλεί μέχρι 5 αριθμούς ή/και να στέλνει SMS σε άλλους 3.

- Καλεί μέχρι 3 φορές τους προγραμματισμένους αριθμούς, ή μέχρι κάποιος να απαντήσει.

- Μπουτόν πανικού που κρεμιέται στο λαιμό ή φοριέται στο χέρι σαν βραχίολι.

- Δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας με όποιον βρίσκεται στο χώρο μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου και ηχείου..

Η συσκευή URS-007G4N GSM προσφέρει την καλύτερη προστασία για τους ηλικιωμένους που κατοικούν μόνοι τους. Έχοντας το ασύρματο κουμπί πανικού μαζί τους όλες τις ώρες της ημέρας (κρεμιέται στο λαιμό, ή φοριέται στον καρπό σαν ρολόι), μπορούν ανά πάσα στιγμή να ειδοποιήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε περίπτωση αδιαθεσίας ή ατυχήματος μέσα στο σπίτι.

Η συσκευή δέχεται μία κάρτα SIM κινητής τηλεφωνίας, μέσω της οποίας καλεί, ή/και ενημερώνει μέσω SMS τους ενδιαφερόμενους ότι υπάρχει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Μπορεί να καλεί μέχρι 5 αριθμούς και να στέλνει SMS σε άλλους 3 (ή τους ίδιους αν θέλετε). Όταν η συσκευή στέλνει SMS, σας ενημερώνει και ποιός αισθητήρας ενεργοποίησε το συναγερμό. Έτσι θα ξέρετε ότι ο ηλικιωμένος πάτησε το κουμπί πανικού, ή ότι άνοιξε η πόρτα, ή ότι υπάρχει κίνηση μέσα σε συγκεκριμένο δωμάτιο.

Υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης μέχρι 99 ασύρματων αισθητήρων (αισθητήρες κίνησης, επαφές πόρτας), ώστε σε περίπτωση που ο ηλικωμένος που πάσχει από άνοια ή αλζχάιμερ πάει να φύγει από το σπίτι να σας ειδοποιεί αμέσως για να μπορέσετε να δράσετε ανάλογα. Υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικής σειρήνας ώστε όταν ενεργοποιείται ο συναγερμός να «ενημερώνονται» και οι γείτονες.

Επίσης είναι η ιδανική, οικονομική λύση για την προστασία της εξοχικής κατοικίας. Η συσκευασία περιλαμβάνει την κεντρική μονάδα, 1 τηλεχειριστήριο και το φορτιστή της. 

Βάρος: 1.00 kg

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας