Αρχική / Blog / Διακοπές χωρίς τον σκύλο σας; Aσφάλεια για τον σκύλο σας, ηρεμία για εσάς!

Διακοπές χωρίς τον σκύλο σας; Aσφάλεια για τον σκύλο σας, ηρεμία για εσάς!

Πίσω στο blog
16/07/2018
Διακοπές χωρίς τον σκύλο σας; Aσφάλεια για τον σκύλο σας, ηρεμία για εσάς!

Διακοπές χωρίς τον σκύλο σας; Aσφάλεια για τον σκύλο σας, ηρεμία για εσάς!

‘Ηρθε η ώρα των διακοπών που όλοι περιμένουμε με λαχτάρα για να ξεκουραστούμε και να χαλαρώσουμε. Κάποιοι τυχεροί θα μπορέσουν να πάρουν μαζί και τον αγαπημένο τους φίλο στις διακοπές τους, κάποιοι όχι. Είτε γιατί δεν υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία στην Ελλάδα φιλικά προς τα κατοικίδια, είτε γιατί δεν έχουμε εξοχικό με αυλή είτε γιατι φεύγουμε στο εξωτερικό, είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο, η αλήθεια είναι ότι καμιά φορά κάποιοι από εμάς πρέπει ν’ αποχωριστούμε για λίγο καιρό τον σκύλο μας.

Η απόφαση για το που και σε ποιόν θα αφήσουμε τον σκυλάκο μας, είτε όταν φεύγουμε σαββατοκύριακα είτε όταν φεύγουμε για πιο πολλές μέρες, είναι πολύ δύσκολη, γιατί πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι ο αγαπημένος μας σκύλος θα είναι ανά πάσα στιγμή ασφαλής και χαρούμενος. Η καλύτερη βέβαια περίπτωση είναι να τον αφήσουμε σε κάποιον χώρο που του είναι οικείος, με ανθρώπους που επίσης του είναι οικείοι, όπως για παράδειγμα στους γονείς μας, σε κάποιον κολλητό φίλο, στ’ αδερφια μας ή ακόμα και σπίτι μας, φροντίζοντας να έρχεται κάποιος να τον βγάζει βόλτα και να τον ταϊζει.

Αν όμως αυτό δεν είναι εφικτό, θα πρέπει να ψάξουμε να βρούμε το καλύτερο μέρος για τον αγαπημένο μας φίλο είτε αυτό είναι ένα ξενοδοχείο σκύλων, είτε ένας pet sitter. Πώς όμως θα είμαστε σίγουροι ότι όπου είναι και με όποιον είναι έχει τη φροντίδα που του αξίζει; ‘Οτι έχει κοντά του ανθρώπους που τον προσέχουν και δεν τον κακοποιούν; Ότι τον ταΐζουν την τροφή που εμείς τους δώσαμε και όχι κάποια άλλη ή και πολύ λιγότερη απ’ όσο συμφωνήσαμε; Πώς θα είμαστε σίγουροι ότι βγαίνει βόλτα όση ώρα συμφωνήσαμε και δεν είναι κλεισμένος σ’ έναν χώρο όλη μέρα ή δεν είναι δεμένος; Πώς θα είμαστε σίγουροι ότι και το άτομο που πληρώνουμε για να τον φροντίζει στο σπίτι μας τον βγάζει όντως για περπάτημα και δεν πάει απλά στην απέναντι γωνία από το σπίτι, τον δένει κάπου και παίζει με τον κινητό του ή κάθεται σ ένα παγκάκι παρέα με φίλους του και τον σκύλο δεμένο;

Επειδή λοιπόν ο σκύλος μας δεν έχει μιλιά και δεν μπορεί να μας πει τι ακριβώς του συμβαίνει ή του συνέβη όταν τον αφήσαμε μόνο του, η καλύτερη προστασία του, όταν λείπουμε ακόμα και για ένα σαββατοκύριακο, είναι ένα κολλάρο GPS tracker ειδικό για κατοικίδια με το οποίο μπορούμε να δούμε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το αγαπημένο μας κατοικίδιο, ν’ ακούσουμε τί γίνεται στον χώρο γύρω του, ενώ μας προσφέρει εκπληκτικές δυνατότητες, χωρίς συνδρομές! Με εφαρμογή που μπορούμε να κατεβάσουμε στο κινητό μας (Android, iOS) ή μέσω web στον υπολογιστή μας, μπορούμε πλέον όχι μόνο να παρακολουθούμε αλλά και να ρυθμίζουμε τις παραμέτρους της συσκευής απομακρυσμένα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο εμπόριο διάφορα είδη GPS tracker για κατοικίδια με ιδιαίτερα δημοφιλή αυτά που έχουν πολύ μικρό μέγεθος και μοντέρνο σχεδιασμό  και συγχρόνως παρέχουν τη δυνατότητα Voice Monitoring. Έτσι μπορούμε όχι μόνο να βλέπουμε που βρίσκεται η συσκευή αλλά και να ακούμε τι γίνεται στο χώρο που βρίσκεται, ακόμα και να μιλάμε στον αγαπημένο μας φίλο και να τον καθησυχάζουμε, με τον ήχο της φωνής μας. Τα καλά ποιοτικά GPS Tracker έχουν μπαταρία που μπορεί να κρατήσει μέχρι 5 ημέρες, παρακολουθούν το στίγμα σε πραγματικό χρόνο, με πολλαπλούς γεωφράχτες (multiple Geofences), με δυνατότητα ηχητικής παρακολούθησης του χώρου όπου βρίσκεται η συσκευή, δυνατότητα εντοπισμού μέσω GPS & LBS, δυνατότητα ενημέρωσης στίγματος κάθε 1 λεπτό, 10 λεπτά, 60 λεπτά, με αποστολή μηνυμάτων και ιστορικό μηνυμάτων. Τα κολλάρα αυτά είναι πανέμορφα, έχουν μοντέρνα σχεδίαση, και είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα.

Με ένα τέτοιο κολλάρο μπορούμε να είμαστε ήσυχοι ότι ο σκύλος μας είναι ασφαλής και ότι τον φροντίζουν όπως συμφωνήσαμε. ‘Ετσι μπορούμε και εμείς να ευχαριστηθούμε τις διακοπές μας, και να είμαστε ήσυχοι ότι θα μπορούμε κάθε στιγμή να βλέπουμε που βρίσκεται και να ακούμε πως περνάει.

Και βέβαια το GPS Ttacker είναι ο καλύτερος τρόπος να τον βρούμε αμέσως εάν τυχόν χαθεί. Είναι γεγονός ότι κάθε χρόνο χάνονται πάρα πολλά κατοικίδια ζώα. Συχνότερα μάλιστα το καλοκαίρι ή τις περιόδους διακοπών που μπορεί να τον έχουμε αφήσει μόνο του. Οι φωτογραφίες στον δρόμο που εναγωνίως αναζητάει κάποιος τον αγαπημένο του Ρούκυ ή την κουκλίτσα Μόλυ είναι μια πραγματικότητα που μόνο λύπη προκαλεί, γιατί η αλήθεια είναι ότι λίγες περιπτώσεις καταλήγουν σε ευτυχή κατάληξη. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ένα ζώο που χάθηκε, γιατί ο σκύλος που ζει στο διαμέρισμα ή προφυλαγμένος σ’ έναν κήπο, δεν ξέρει να κινηθεί στον δρόμο και κινδυνεύει να τον χτυπήσει ένα αυτοκίνητο. Τα κατοικίδιά μας τρομάζουν πολύ όταν χαθούν με αποτέλεσμα στην απελπισία και αγωνία τους να μη βρίσκουν τον δρόμο για το σπίτι τους και ν’ απομακρύνονται όλο και περισσότερο από το σπίτι τους ή από τον χώρο όπου τα φροντίζουν όταν λείπουμε.

Παρόλο που πολλά φορούν κολάρο με τα στοιχεία τους, συχνά σπάει ο κρίκος που κρέμεται η ταυτότητα ή φθείρεται η ταυτότητα και δεν διαβάζονται τα στοιχεία του ζώου, με αποτέλεσμα, όταν χάνονται, να μη βρίσκονται ποτέ οι ιδιοκτήτες τους. Και ακόμα και στην περίπτωση που το ζώο έχει τσιπ, με καταχωρημένα τα στοιχεία του, αυτό σημαίνει ότι όποιος το βρει θα πρέπει να το πλησιάσει (πράγμα πολύ δύσκολο εκείνη τη στιγμή που το ζώο είναι φοβισμένο) και με κάποιον τρόπο να το πιάσει (ακόμα πιο δύσκολο) και να το μεταφέρει μέχρι τον κτηνίατρο (αυτό προϋποθέτει ότι κάποιος τρίτος θα δείξει τόσο ενδιαφέρον ώστε ν’ αφήσει ό,τι κάνει για να πάει το κατοικίδιό μας σ’ ενα κτηνίατρο, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι θα βρει κοντά του κάποιο κτηνιατρείο και μάλιστα ανοιχτό αν π.χ. είναι Κυριακή ή βράδυ).

Γι’ αυτό η μοναδική λύση για να βρείτε μόνοι σας άμεσα, γρήγορα και σίγουρα τον πιστό σας σύντροφο είτε έχει χαθεί είτε έχει κλαπεί είναι να του βάλετε ένα GPS Tracker για κατοικίδια, δηλαδή σύστημα εντοπισμού του κατοικιδίου σας, δεδομένου ότι τα μικροτσιπ που τοποθετούνται στα κατοικίδια δεν είναι συστήματα εντοπισμού και δεν μπορούν να εντοπίσουν τον σκύλο ή τη γάτα σας.

Το GPS Tracker λοιπόν, είναι απολύτως απαραίτητο για να είναι ασφαλές το κατοικίδιό σας όταν θα λείπετε διακοπές αλλά και να βρεθεί αμέσως αν τυχόν χαθεί. Δεν υπάρχει κανένας λόγος σήμερα να φύγετε διακοπές και να έχετε αγωνία για το πως περνάει ο σκύλος σας. Τώρα με το GPS Tracker μπορείτε να γνωρίζετε κάθε στιγμή την ακριβή θέση του σκύλου, μπορείτε να το εντοπίσετε άμεσα, σώζοντάς του ακόμα και τη ζωή και ακόμα μπορείτε ν' ακούτε κάθε στιγμή τι γίνεται γύρω του, ποιός και πως το φροντίζει και αν είναι ασφαλής.

Αν παρ’ όλ’ αυτά είστε από τους τυχερούς που θα καταφέρουν να πάρουν τον πιο αγαπημένο τους φίλο μαζί διακοπές και πάλι το GPS Tracker θα είναι ο βασικός τρόπος προστασίας του, αν τυχόν χαθεί από το μέρος που θα έχετε πάει, που θα του είναι άγνωστο, που θα θέλει να το εξερευνήσει, να μυρίσει τις νέες μυρωδιές, να γνωρίσει «τους φίλους της γειτονιάς» και έτσι ν’ απομακρυνθεί και μετά να μη βρίσκει τον δρόμο της επιστροφής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικσεφθείτε τη σελίδα:  https://www.ursafe.gr/gps-trackers 

GPS Tracker: Η απόλυτη προστασία του σκύλου μας!!!!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας