Αρχική / Blog / Eτικέτες EasyName: Για να γυρνάνε με όλα τους τα πράγματα και όχι τα μισά!!

Eτικέτες EasyName: Για να γυρνάνε με όλα τους τα πράγματα και όχι τα μισά!!

Πίσω στο blog
27/08/2018
Eτικέτες EasyName: Για να γυρνάνε με όλα τους τα πράγματα και όχι τα μισά!!

Ρούχα είναι και χάνονται, και μπερδεύονται. Ρούχα είναι και εμφανίζονται απρόσκλητα και εξαφανίζονται απροειδοποίητα.... Ειδικά όταν πρόκειται για ρούχα των παιδιών μας φούτερ, μπουφάν, ζακετάκια όλοι κάποια στιγμή έχουμε κλάψει το μπουφάν που χρυσοπληρώσαμε, που ξέχασε ο γιος μας στο σχολείο του και τελικά χάθηκε μόλις μία βδομάδα μετά που τ’ αγοράσαμε. Πόσα ρούχα χάνονται κάθε χρόνο στο σχολείο, στ’ αποδυτήρια, στα μπαλέτα και στις πισίνες, στον παιδικό σταθμό, στα πάρτυ; Και πόσα εμφανίζονται στο σπίτι μας που δεν είναι του δικού μας παιδιού γιατί απλά τα μπέρδεψε με του συμμαθητή του;;;  Οι ετικέτες EasyName λύνουν το πρόβλημα μας γιατί απλά τα ρούχα αποκτούν ταυτότητα, αφού εφαρμόζονται στα βαμβακερά υφάσματα, χρησιμοποιώντας ένα απλό σίδερο οικιακής χρήσης ενώ ράβονται στα υπόλοιπα. Πάνω τους με ένα στυλό διαρκείας γράφουμε τα στοιχεία που επιθυμούμε όπως όνομα, επίθετο, τηλέφωνο κ.α

Ετσι όταν από τον παιδικό σταθμό, το νηπιαγωγείο ακόμα, το δημοτικό, μας ζητάνε πάντα να γράφουμε πάνω στα ρούχα τους μπουφάνμπλούζεςφόρμες) τα ονόματα τους ώστε να μπορούν οι δασκάλες τους να τα ξεχωρίζουν πλέον έχουμε μία λύση που κρατάει στο χρόνο και το πλύσιμο. Οι EasyName (Iron On Labels) , είναι ειδικές ετικέτες που αντέχουν στο πλυντήριο ρούχων με τα στοιχεία που εσείς επιθυμείτε και εφαρμόζονται εύκολα και γρήγορα στα βαμβακερά μας υφάσματα με σίδερο οικιακής χρήσης.

Είναι η ιδανική λύση για το σχολείο, τον παιδικό σταθμό, το νηπιαγωγείο, τις διακοπές, τις απογευματινές δραστηριότητες, τις κατασκηνώσεις κ.α Με εύκολο & γρήγορο τρόπο, οποιοσδήποτε μπορεί να αναγνωρίσει σε ποιόν ανήκουν. Οι EasyName είναι διαστάσεων 45 Χ 12 χιλιοστά , είναι κατασκευασμένες από ένα υλικό με υφασμάτινη υφή και είναι ανθεκτικές στο πλυντήριο ρούχων για πολλά πλυσίματα και για θερμοκρασίες μεταξύ 40ο-60ο βαθμών. 

Δείτε τις εδώ:  https://www.ursafe.gr/axesoyar-0

 

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας