Αρχική / Blog / Έξυπνα παιδικά θερμόμετρα

Έξυπνα παιδικά θερμόμετρα

Πίσω στο blog
24/03/2018
Έξυπνα παιδικά θερμόμετρα

Εξυπνα παιδικά θερμόμετρα: ‘Ενα θερμόμετρο που σας επιτρέπει να κοιμηθείτε-χωρίς ανησυχία- όσο το παιδί έχει πυρετό!!!

Θ’ αναρωτιέστε τι εννοώ στον τίτλο όταν γράφω ότι μπορείτε να κοιμηθείτε ακόμα και εάν το παιδί έχει πυρετό...

Είμαι μητέρα μιας όμορφης κόρης που σήμερα πλέον είναι 12 χρονών και όταν διάβασα για το προϊόν αυτό λυπήθηκα πραγματικά που δεν υπήρχε, όταν ακόμα η κόρη μου ήταν μικρούλα γιατί σίγουρα θα είχα γλυτώσει πολλές ώρες αυπνίας αλλά κυρίως πολλές «εμπύρετες» αγωνίες.

Φτιάχτηκε λοιπόν ένα θερμόμετρο που τι κάνει; Είναι ένα ασύρματο Bluetooth θερμόμετρο νέας γενιάς, το οποίο δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία σώματος του μωρού ή του παιδιού σας με ακρίβεια, από το smartphone σας ενώ συγχρόνως έχει και συναγερμό υψηλής θερμοκρασίας, την οποία ορίζει ο χρήστης όπου νομίζει.

Ενθουσιάστηκα είναι η αλήθεια....

Με τρόμο θυμάμαι εκείνα τα βράδια που το παιδί ψηνόταν στο πυρετό και της έδινα ένα αντιπυρετικό που άλλες φορές της τον έριχνε τον πυρετό και άλλες φορές όχι. ‘Η έπεφτε ο πυρετός για λίγο και μετά πάλι «προς τη δόξα τραβά...», πάλι ανέβαινε. Τι αγωνία μην ανέβει πολύ, να τον ρίξω με κομπρέσες αν δεν μπορούσα να ξαναδώσω τόσο σύντομα αντιπυρετικό, με χλιαρά ντουσάκια, με ό,τι μπορούσα.

Είχα στο μυαλό μου πάντα την ανηψιά μου που από τον απότομο ξαφνικό ψηλό πυρετό έπαθε στραβισμό και έτρεμα στο ανέβασμα του θερμόμετρου. Ειδικά τα βράδια..........Εκείνα τ’ αξημέρωτα βράδια που έβαζα ξυπνητήρι στο κινητό μου κάθε δύο ώρες να χτυπάει για να της βάζω θερμόμετρο να την ελέγχω ή έστω να πιάνω το μέτωπό της (για να μη ξυπνήσει) ή ακόμα καλύτερα να της δίνω ένα φιλί στο μέτωπο (γιατί ως γνωστόν  το καλύτερο θερμόμετρο είναι το φιλί της μαμάς, όπως μου έλεγε και η δικιά μου). Και εντάξει μπορεί εγώ να ήμουν ολίγον υπερβολική (μπορεί κάποια μανούλα να πει) αλλά όλες οι μανούλες θα συμφωνήσουν ότι θα ήθελαν να έχουν αυτό το απίστευτο θερμόμετρο που το φοράς στο χεράκι του παιδιού και σου δείχνει ανά πάσα στιγμή τη θερμοκρασία του. Και όλες οι μανούλες θα ήθελαν να τους ειδοποιεί ένας συναγερμός όταν ανεβάζει ψηλό πυρετό το παιδί, ώστε να κοιμούνται ήσυχες ή να εργάζονται ήσυχες ξέροντας ότι αν συμβεί κάτι θα τους ειδοποιήσει το «μαγικό» θερμόμετρο.  

Τέρμα η αγωνία, τέρμα η αυπνία, τέρμα η ταλαιπωρία του βάζω θερμόμετρο ανά 3-4 ώρες. Το έξυπνο θερμόμετρο θα μου έλυνε τα χέρια όταν το παιδί μου ήταν μικρό (βέβαια εγώ το πήρα και τώρα και ας μεγάλωσε η δική μου η κόρη)  και σίγουρα θα μου έπαιρνε από τους ώμους πολλά άγχη και αυπνίες.

Σκεφτόμουν λοιπόν τι ωραίο προϊόν είναι το Smart Παιδικό Θερμόμετρο POWERTECH PT-501, με Bluetooth και συναγερμό, και πόσο χρήσιμο. Είναι μάλιστα κατασκευασμένο από υλικά φιλικά προς το δέρμα και το περικάρπιο είναι ρυθμιζόμενο, προσφέροντας άνετη εφαρμογή.

‘Εχει 24ωρη λειτουργία και παρακολούθηση του παιδιού σε πραγματικό χρόνο, με εφαρμογή στο κινητό. ‘Εχει συναγερμό υψηλής θερμοκρασίας, ο οποίος ορίζεται από τον χρήστη και καμπύλη θερμοκρασίας όλο το 24ωρο. ‘Εχει αντί-αλλεργικό λουράκι που προσαρμόζεται εύκολα και άνετα στο παιδί.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ:  https://www.ursafe.gr/smart-paidiko-thermometro-pt-501-bluetooth-me-synagermo-powertech-pt-501

 

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας