Αρχική / Blog / Γιατί χρειάζομαι Anti-UV προστασία εφόσον η νέας τεχνολογίας οθόνες όπως οι Led εκπέμπουν ελάχιστη ακτινοβολία;

Γιατί χρειάζομαι Anti-UV προστασία εφόσον η νέας τεχνολογίας οθόνες όπως οι Led εκπέμπουν ελάχιστη ακτινοβολία;

Πίσω στο blog
05/11/2014
Γιατί χρειάζομαι Anti-UV προστασία εφόσον η νέας τεχνολογίας οθόνες όπως οι Led εκπέμπουν ελάχιστη ακτινοβολία;

Γιατί χρειάζομαι Anti-UV προστασία εφόσον η νέας τεχνολογίας οθόνες όπως οι Led εκπέμπουν ελάχιστη ακτινοβολία;

Οι  νέας τεχνολογίας οθόνες εκπέμπουν ελάχιστη ακτινοβολία που δεν  βλαβερή για το χρηστή όταν τηρούνται τα παρακάτω συμφώνα με νέες έρευνες :

1. Να χρησιμοποιούμε την οθόνη της τηλεόρασης η του υπολογιστή μια ως δυο ώρες την ημέρα και αυτό με τακτά διαλλείματα και σε συγκεκριμένες αποστάσεις θέασης που το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού δεν τηρεί.

2. Να έχουμε σωστές ρυθμίσεις στην αντίθεση και το φωτισμό της οθόνης (δηλαδή ρυθμίσεις οι όποιες δεν φτάνουν μέχρι τα ανωτέρα επίπεδα brightness/contrast) και ιδιαίτερα όταν το περιβάλλον έχει χαμηλό φωτισμό, το οποίο το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού δεν τηρεί.

3. Να έχουμε στον περιβάλλοντα χώρο θέασης κατάλληλο φωτισμό έτσι ώστε να αποφεύγονται ανεπιθύμητες αντανακλάσεις στις οθόνες που κουράζουν και επιβαρύνουν τα ματιά.

Συνοπτικά είναι σωστό ότι οι νέας τεχνολογίας οθόνες δεν επιβαρύνουν σημαντικά με την ακτινοβολία που εκπέμπουν αλλά υπό ορισμένες προϋποθέσεις που τις περισσότερες φόρες δεν τηρούνται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ελάχιστη ακτινοβολία που εκπέμπουν μετά από πολύωρη θέαση και λάθος ρυθμίσεις φωτισμού να λειτούργει αθροιστικά εις βάρος μας, να μας κουράζει και να δημιουργεί βαρύτατες παρενέργειες μακροπρόθεσμα όπως το  CVS syndrome  και τα παράγωγα του.

H Tv Screen protection δίνει πραγματικά την λύση με δύο επαναστατικά φίλτρα Anti-UV και Anti-Glare που εκμηδενίζουν την ακτινοβολία κάθε είδους οθόνης.

H Tv Screen protection προσφέρει πιο ακίνδυνη και ποιοτικότερη ψυχαγωγία στην τηλεόραση, και πιο ξεκούραστη εργασία στον υπολογιστή, χωρίς κουραστικές αντανακλάσεις σε μέρη όπου υπάρχει λάθος φωτισμός, βελτιώνοντας κατά πολύ την θέαση.   

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας