Αρχική / Blog / GPS Tracker: Η καλύτερη λύση για να μη χάσετε ποτέ το κατοικίδιό σας!!!

GPS Tracker: Η καλύτερη λύση για να μη χάσετε ποτέ το κατοικίδιό σας!!!

Πίσω στο blog
13/02/2018
GPS Tracker: Η καλύτερη λύση για να μη χάσετε ποτέ το κατοικίδιό σας!!!

Είναι γεγονός ότι κάθε χρόνο χάνονται πάρα πολλά κατοικίδια ζώα. Οι φωτογραφίες στον δρόμο που εναγωνίως αναζητάει κάποιος τον αγαπημένο του Ρούκυ ή την κουκλίτσα Ριρίκα είναι μια πραγματικότητα που μόνο λύπη προκαλεί, γιατί η αλήθεια είναι ότι ελάχιστες περιπτώσεις έχουν ευτυχή κατάληξη. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ένα ζώο που χάθηκε, γιατί ο σκύλος που ζει στο διαμέρισμα δε ξέρει να κινηθεί στον δρόμο και κινδυνεύει να τον χτυπήσει ένα αυτοκίνητο. To ίδιο και η γάτα. Τα κατοικίδιά μας τρομάζουν πολύ όταν χαθούν με αποτέλεσμα στην απελπισία και αγωνία τους να μη βρίσκουν τον δρόμο για το σπίτι τους και ν’ απομακρύνονται όλο και περισσότερο από το σπίτι τους.

Παρόλο που πολλά φορούν στο περιλαίμιό τους ταυτότητα με στοιχεία, συχνά σπάει ο κρίκος που κρέμεται η ταυτότητα ή φθείρεται και δεν διαβάζονται τα στοιχεία του ζώου, με αποτέλεσμα, όταν χάνονται, να μη βρίσκονται ποτέ οι ιδιοκτήτες τους.

Ακόμα και στην περίπτωση που το ζώο έχει τσιπ, με καταχωρημένα τα στοιχεία του, αυτό σημαίνει ότι όποιος το βρει θα πρέπει να το πλησιάσει (πράγμα πολύ δύσκολο εκείνη τη στιγμή που το ζώο είναι φοβισμένο) και με κάποιον τρόπο να το πιάσει (ακόμα πιο δύσκολο) και να το μεταφέρει μέχρι τον κτηνίατρο (αυτό προϋποθέτει ότι κάποιος τρίτος θα δείξει τόσο ενδιαφέρον ώστε ν’ αφήσει ό,τι κάνει για να πάει το κατοικίδιό σας σ’ ενα κτηνίατρο, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι θα βρει κοντά του κάποιο κτηνιατρείο και μάλιστα ανοιχτό αν π.χ. δεν είναι Κυριακή ή βράδυ)

Γι’ αυτό η μοναδική λύση για να βρείτε μόνοι σας άμεσα, γρήγορα και σίγουρα τον πιστό σας σύντροφο είτε έχει χαθεί είτε έχει κλαπεί είναι να του βάλετε ένα GPS Tracker για κατοικίδια, δηλαδή σύστημα εντοπισμού του κατοικιδίου σας, δεδομένου ότι τα μικροτσιπ που τοποθετούνται στα κατοικίδια δεν είναι συστήματα εντοπισμού και δεν μπορούν να εντοπίσουν τον σκύλο ή τη γάτα σας.

Συνεπώς, ιδανική λύση για να μη χάσετε ποτέ το κατοικίδιό σας είναι ένα κολλάρο GPS tracker ειδικό για κατοικίδια, που μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το αγαπημένο σας κατοικίδιο ενώ σας προσφέρει εκπληκτικές δυνατότητες, χωρίς συνδρομές! Με εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό ή το tablet σας (Android, iOS) ή μέσω web στον υπολογιστή σας, μπορείτε όχι μόνο να παρακολουθείτε αλλά και να ρυθμίζετε τις παραμέτρους της συσκευής απομακρυσμένα.  

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο εμπόριο διάφορα είδη GPS tracker για κατοικίδια με ιδιαίτερα δημοφιλή αυτά που έχουν πολύ μικρό μέγεθος και μοντέρνο σχεδιασμό  και συγχρόνως  παρέχουν τη δυνατότητα Voice Monitoring. Ετσι μπορείτε όχι μόνο να βλέπετε που βρίσκεται η συσκευή αλλά και να ακούτε τι γίνεται στο χώρο που βρίσκεται, και να μιλάτε στον αγαπημένο σας φίλο και να τον καθησυχάζετε. Τα καλά GPS Tracker έχουν μπαταρία που μπορεί να κρατήσει μέχρι 5 ημέρες, παρακολουθούν το στίγμα σε πραγματικό χρόνο, με πολλαπλούς γεωφράχτες (multiple Geofences), με κλήση εκτάκτου ανάγκης (SOS call), δυνατότητα ηχητικής παρακολούθησης του χώρου όπου βρίσκεται η συσκευή, δυνατότητα εντοπισμού μέσω GPS & LBS, δυνατότητα ενημέρωσης στίγματος κάθε 1 λεπτό, 10 λεπτά ή 60 λεπτά, με αποστολή μηνυμάτων και ιστορικό μηνυμάτων, σε διάφορα χρώματα.

Το GPS Tracker είναι απολύτως απαραίτητο για να είναι ασφαλές το κατοικίδιό σας και να μη κινδυνεύσετε ποτέ να το χάσετε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος σήμερα - με την τεχνολογία να σας παρέχει τα αρτιότερα συστήματα εντοπισμού- να παίρνετε το ρίσκο ακόμα και στη βόλτα του σκύλου ή στην καθημερινή εξερεύνηση της γάτας σας να χαθεί το αγαπημένο σας κατοικίδιο.

Συχνές είναι και οι περιπτώσεις που μπορεί να έχετε πάει για κυνήγι και το σκυλί σας ν’ απομακρυνθεί αρκετά με αποτέλεσμα όσο και να ψάχνετε, και μάλιστα σε δύσβατα μέρη, να μην το βρίσκετε. Τι θα κάνετε; Θα το αφήσετε και θα φύγετε;

Τώρα με το GPS Tracker μπορείτε να γνωρίζετε κάθε στιγμή την ακριβή θέση του σκύλου ή της γάτας σας και την απόστασή του από εσάς, και μπορείτε να το εντοπίσετε άμεσα, σώζοντάς του ακόμα και τη ζωή.

Μπορείτε να δείτε συσκευές κατάλληλες για τον εντοπισμό του καταικιδίου σας εδώ:  https://www.ursafe.gr/gps-trackers

Gps Tracker: Η καλύτερη λύση για να μη χάσετε ποτέ το κατοικίδιό σας!!!............................

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας