Αρχική / Blog / GPS Trackers για ηλικιωμένους που πάσχουν από Αλζχάιμερ ή Άνοια

GPS Trackers για ηλικιωμένους που πάσχουν από Αλζχάιμερ ή Άνοια

Πίσω στο blog
27/11/2017
GPS Trackers για ηλικιωμένους που πάσχουν από Αλζχάιμερ ή Άνοια

Οδηγός Προστασίας Ατόμων που πάσχουν από Άνοια - Αλζχάιμερ

Στη σημερινή εποχή ασθένειες όπως η ΄Ανοια και η νόσος Alzheimer έχουν αυξηθεί δραματικά. T’αγαπημένα μας πρόσωπα χάνουν την ικανότητα να θυμηθούν, να κατανοήσουν, να επικοινωνήσουν μαζί μας. Ξεχνάνε αριθμούς, λέξεις και πρόσωπα και πολύ συχνά χάνονται ακόμα και σε γνωστά μέρη. Και αυτό γιατί στη σημερινή εποχή της οικονομικής κρίσης δεν μπορούμε να έχουμε έναν άνθρωπο συνέχεια και κάθε στιγμή να τους παρακολουθεί και να τους φροντίζει.

Πώς μπορούμε λοιπόν να τους προστατεύσουμε και μάλιστα με χαμηλό κόστος; Την απάντηση τη δίνει η τεχνολογία:  GPS Trackers για να ξέρετε που βρίσκονται ανά πάσα στιγμή.  

Υπάρχουν πολλών διαφορετικών ειδών GPS Trackers και με διάφορες μορφές:  ρολόγια, μπρελόκ, κινητά τηλέφωνα, κ.ο.κ.  

Και προσφέρουν πολλές δυνατότητες:  

1.  Ρολόι που εάν το αφαιρέσει ο ασθενής από το χέρι του σας ειδοποιεί μέσω της εφαρμογής που έχετε στο κινητό ή το tablet σας.

2.  Ρολόι που μπορεί συγχρόνως να μετράει τους καρδιακούς παλμούς του χρήστη, σε περίπτωση που έχουμε ασθενείς με προβλήματα καρδιάς.

3.  Μπρελόκ ώστε όταν παίρνει τα κλειδιά του να έχει αυτόματα μαζί του και το GPS tracker.

4.  Κινητό τηλέφωνο/GPS Tracker ώστε να μην χρειάζεται να κουβαλάει 2 διαφορετικές συσκευές μαζί του και να μην χρειάζεστε 2 διαφορετικές κάρτες SIM.

5.  Τα περισσότερα GPS Trackers σας δίνουν τη δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας με τον χρήστη, ενώ μερικά σας επιτρέπουν (μέσω μίας εντολής στην εφαρμογή που έχετε στο κινητό ή το tablet σας) να ακούτε τι γίνεται στο χώρο όπου βρίσκεται ο ασθενής, χωρίς εκείνος να κάνει τίποτα.

6.  Μπορείτε να δημιουργείτε γεωφράχτες (geofences) ώστε όταν απομακρύνεται από συγκεκριμένες περιοχές (π.χ.σε μία ακτίνα 200 μέτρων γύρω από το σπίτι του) να σας ειδοποιεί.

7.  Μπορείτε να βλέπετε το ιστορικό των διαδρομών που έχει κάνει όλη την ημέρα (και μέχρι 7 ημέρες πρίν).

8.  Οι περισσότερες συσκευές έχουν τη δυνατότητα εντοπισμού μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας, ακόμα και όταν ο ασθενής βρίσκεται σε χώρους όπου δεν "πιάνει" το GPS (LBS positioning).

Επιλέξτε από μία μεγάλη ποικιλία συσκευών που μπορείτε να δείτε εδώ:  https://www.ursafe.gr/gps-trackers

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας