Αρχική / Blog / Μία είναι η λύση για τα Κουνούπια: Σίτες!!! Σίτες Παντού!!!

Μία είναι η λύση για τα Κουνούπια: Σίτες!!! Σίτες Παντού!!!

Πίσω στο blog
23/05/2021
Μία είναι η λύση για τα Κουνούπια: Σίτες!!! Σίτες Παντού!!!

Επιτέλους ελευθερία!!

Επιτέλους, μετά από ένα δύσκολο χειμώνα, ο μεσογειακός καιρός της Ελλάδας είναι εδώ, οι μετακινήσεις επιτρέπονται, ο κόσμος φεύγει για τα εξοχικά του και όλοι απολαμβάνουμε το έξω: έξω στη βεράντα, έξω στον κήπο, έξω στην πλατεία, έξω στα μαγαζιά, γενικώς έξω!

Το μόνο ενοχλητικό στο έξω όμως είναι τα κουνούπια. Και στον δρόμο δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, αλλά στο εξοχικό, στο σπίτι μας, στο γραφείο, στο κατάστημά μας μπορούμε. Να βάλουμε σίτες!!

Στην Ελλάδα έχουμε ένα υπέροχο μεσογειακό κλίμα, με τις θερμοκρασίες να παραμένουν υψηλές στο περισσότερο διάστημα του χρόνου, πόσο μάλλον από τον Μάιο μέχρι τον Νοέμβριο. ‘Ετσι οι πόρτες και τα παράθυρα μένουν σχεδόν πάντα ανοιχτά, προσκαλώντας λίγη δροσιά και αεράκι. Μαζί με αυτά όμως, μπαίνουν και διάφοροι ενοχλητικοί επισκέπτες (κουνούπια, μύγες και διάφορα άλλα έντομα και πλάσματα του ζωϊκού βασιλείου).

Ιδανική και εύκολη λύση αντιμετώπισής τους είναι η τοποθέτηση σιτών. Οι σίτες-κουρτίνες μας δίνουν τη δυνατότητα ν’ αφήνουμε τις πόρτες και τα παράθυρα ανοικτά χωρίς φόβο για διάφορους εισβολείς όπως κουνούπια, μύγες, μέλισσες.

Στο εμπόριο κυκλοφορούν διάφορα είδη σίτας αλλά η πιο εύκολη και σαφώς πιο οικονομική λύση είναι η ανοιγόμενη σίτα με μαγνήτες. Η μαγνητική σίτα μπαίνει εύκολα στο παράθυρo ή την μπαλκονόπορτά σας χάρη στην εξαιρετική ικανότητα συγκράτησης μαγνητών που προσελκύουν ο ένας τον άλλον και σας επιτρέπουν να ανοίγετε και να κλείνετε τα παράθυρα με ευκολία, ενώ μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια, όπως ξύλο, αλουμίνιο, χάλυβα ή pvc, χωρίς να αλλοιώνονται τα πλαίσια σας.

Επίσης οι σίτες αυτές δε χρειάζονται τρύπες και βίδωμα και τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις και χωρίς να χρειάζεστε συνεργείο να σας τις τοποθετήσει με επιπλέον χρεώσεις!!

Βρείτε ότι χρειάζεστε εδώ.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας