Αρχική / Blog / Μπαστούνια: Εξέλιξη και στυλ σ’ ένα κλασσικό βοήθημα!!

Μπαστούνια: Εξέλιξη και στυλ σ’ ένα κλασσικό βοήθημα!!

Πίσω στο blog
01/05/2018
Μπαστούνια: Εξέλιξη και στυλ σ’ ένα κλασσικό βοήθημα!!

Μπαστούνια: Εξέλιξη και στυλ σ’ ένα κλασσικό βοήθημα!!

Το μπαστούνι είναι ο σύντροφος του παππού και της γιαγιάς, του τραυματία, του ατόμου με κινητικά προβλήματα εδώ και πολλά χρόνια. Μερικές φορές είναι απολύτως απαραίτητο και άλλες χρειάζεται απλώς για να προσφέρει μία μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα στον αγαπημένο μας παππού ή γιαγιά ή στον μόλις χειρουργηθέντα ή στον τραυματία ή στο άτομο με κινητικά προβλήματα. Ένα καλό και αξιόπιστο μπαστούνι βελτιώνει το περπάτημά τους και την κίνησή τους, τους δίνει σιγουριά, σταθερότητα και ασφάλεια και απομακρύνει τον κίνδυνο των πτώσεων.

Σήμερα με την τεχνολογία να εξελίσσεται γρήγορα, τα μπαστούνια σχεδιάζονται έτσι ώστε να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια αλλά και να είναι εύχρηστα, ανθεκτικά -ακόμα περισσότερο- εργονομικά, για μεγαλύτερη προστασία.

Πολλά έχουν πλέον ανατομικές λαβές, που κάνουν άνετη και ευχάριστη οποιαδήποτε βόλτα, είναι εργονομικά, ρυθμίζονται καθ΄ ύψος, είναι ειδικά σχεδιασμένα για αριστερόχειρες, φτιαγμένα από αλουμίνιο, ελαφριά και σταθερά συγχρόνως, διπλώνουν για να είναι εύκολα να μεταφερθούν όταν χρειάζεται και κατασκευάζονται σε διάφορα χρώματα και σχέδια, ώστε να χαρίζουν στον άνθρωπο που τα χρειάζεται όχι μόνο σωματική στήριξη αλλά και ψυχολογική.

Δε χρειάζεται πλέον το μπαστούνι να είναι το άχαρο, μουντό, καταθλιπτικό μαύρο ή καφέ. Υπάρχουν μπαστούνια με στυλάτα σχέδια, σε χρώματα χαρούμενα, που φτιάχνουν τη διάθεση και χαρίζουν χαμόγελα, ενώ κανουν τον παππού και τη γιαγιά μοντέρνο και στυλάτο, αποπνέοντας αρχοντιά και πολυτέλεια.

Σήμερα μπορείτε να επιλέξετε το μπαστούνι σας ή το μπαστούνι του αγαπημένου ανθρώπου που φροντίζετε, σε οικονομική τιμή που να είναι:

- άριστης ποιότητας

-λεπτό και πρακτικό.

- Εργονομικό αναδιπλούμενο με ανατομική χειρολαβή

- Πολύ ελαφρύ και με μεγάλη αντοχή, από αλουμίνιο.

- Με πανέμορφο γυαλιστερό φινίρισμα, για αίσθηση αρχοντιάς και πολυτέλειας.

- Αναδιπλούμενο σε 4 μέρη, πολύ συμπαγές και εύκολο στη μεταφορά του (με το αυτοκίνητο ή μέσα στη θήκη του)

- Με ρυθμιζόμενο ύψος.

- Με πλαστικό κλιπ που το κρατάει κλειστό όταν διπλώνεται.

Μπορείτε να δείτε όλη την σειρά των μπαστουνιών μας εδώ: 

https://www.ursafe.gr/mpastoynia

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας