Αρχική / Blog / Οι Υπερδυνάμεις που μόνο οι μαμάδες έχουν!

Οι Υπερδυνάμεις που μόνο οι μαμάδες έχουν!

Πίσω στο blog
27/03/2018
Οι Υπερδυνάμεις που μόνο οι μαμάδες έχουν!

Οι Υπερδυνάμεις που μόνο οι μαμάδες έχουν!

Oι σημερινοί Superman και Wonderwoman δεν είναι κάποιο μυθικό πρόσωπο, αλλά η καθημερινή μαμά που καταφέρνει μέσα σε μία μέρα να είναι μητέρα, σύζυγος, εργαζόμενη, φίλη, μαγείρισσα, όλα μαζί χωρίς παράπονο και κυρίως....ακούραστα.

‘Εχουν τελικά οι μαμάδες σουπερδυνάμεις;

Ναι, έχουν και εδώ θα βρείτε τις πιο γνωστές:

 1. Είναι «ένας Ναπολέων» σε συσκευασία μητέρας: πλένει πιάτα, τηγανίζει πατάτες, βοηθάει την κόρη της στα μαθηματικά και ξέρει ακριβώς πόση ώρα είναι ο γιός της στο νέο tablet του.
 2. Αναγνωρίζει την ίωση/γρίππη, αδιαθεσία, πονόκοιλο από χιλιόμετρα μακριά και τη γιατρεύει σε χρόνο ρεκόρ, με τις αστραπιαίες, μαμαδίστικες δεξιότητές της.
 3. Γιατρεύει επίσης τον πόνο από ερωτική απογοήτευση, από την εγκατάλειψη της κολλητής και από το μαλλί που δεν πέτυχε ή το φόρεμα που δεν βρήκε για το πάρτυ.
 4. Ζει για μεγάλες χρονικές περιόδους χωρίς ύπνο ή με 2-3 ώρες ύπνου και έχει πλήρη διαύγεια
 5. Γνωρίζει τα πάντα, αν ο Εθνικός Δρυμός του Βύκου είναι πράγματι ο ψηλότερος στην Ευρώπη, γιατί η θάλασσα είναι μπλε και αν τα σκυλιά καταλαβαίνουν τι λέμε, αν τα λουλούδια αναπνέουν και πόσο μακριά είναι κάθε απόσταση από κάθε σημείο ως άλλο Google Maps.
 6. Γνωρίζει πάντα πότε το παιδί της λέει ψέματα (αλλά και ο σύζυγος δεν ξεφεύγει από αυτήν την υπερδύναμη). Είναι ένας ζωντανός ανιχνευτής ψεύδους!!!
 7. Έχει την ικανότητα να σ’ «ανεβάζει» στη στιγμή ή αντίθετα να σου λέει την αλήθεια και ας πονάει ως ο πιο αυστηρός κριτής αλλά και ο πιο δίκαιος. Θα σ’ ακούσει, θα σε θαυμάσει ως ο μεγαλύτερος οπαδός σου και μετά θα σε διορθώσει, όλα μέσα σε μία ανεξάντλητη αγκαλιά.
 8. Γνωρίζει πάντα που είναι το αγαπημένο του/της παιχνίδι/ρούχο, πως να το φτιάξει εάν χαλάσει και πως να φτιάξει ένα παιχνίδι από ένα κομμάτι χαρτί.
 9. ‘Εχει υπεράνθρωπη υπομονή που όσο και να δοκιμάζεται......απλά δεν τελειώνει!!! γιατί θα σε αγαπάει για πάντα άνευ όρων, ό,τι κι αν κάνεις.
 10. Η μητέρα έχει σούπερ ψυχικές δυνάμεις: περνάει δύσκολες φάσεις που κανείς δεν καταλαβαίνει ενώ την ίδια στιγμή φροντίζει το παιδί της, το στηρίζει, το προστατεύει και δημιουργεί ασπίδα προστασίας γύρω του με τη δική της ψυχική δύναμη. ‘Εχει αποθέματα κουράγιου, ψυχραιμία, ξενυχτάει για να φροντίσει το μωρό της, τρέχει και κυνηγάει γύρω-γύρω το δίχρονό της, ξανακάθεται στα σχολικά θρανία, έχει αισιοδοξία.
 11. Η μαμά έχει πάντα δίκιο και απονέμει δικαιοσύνη σαν άλλος Σόλων. Δέξου το!
 12. Σε ακούει και σε συμβουλεύει ακόμα και εάν δε θες τις συμβουλές της. Κράτα τες όμως θα τις χρειαστείς αργότερα.
 13. Η μεγαλύτερη της όμως υπερδύναμη είναι αυτή του τιμωρού, ως άλλος Τσάκ Νόρρις, όποιου σε πειράξει, πληγώσει και προδώσει.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας