Αρχική / Blog / ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ/ΤΗΛΕ-ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ/ΤΗΛΕ-ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Πίσω στο blog
13/12/2020
ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ/ΤΗΛΕ-ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Στη σύγχρονη εποχή το σώμα μας εκτίθεται σε ηλεκτρομαγνητικά κύματα, από κινητά και ασύρματα τηλέφωνα, ασύρματα δίκτυα, τηλεοράσεις, υπολογιστές, tablets και άλλες συσκευές που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία η οποία μας βομβαρδίζει καθημερινά, στο σπίτι, στη δουλειά, στα σχολεία, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους. Μία ηλεκτρομαγνητική μόλυνση που δεν τη βλέπουμε, αλλά μας προσβάλει και μας επηρεάζει όλους. Με πάνω από 800  δορυφόρους ν’ ακτινοβολούν παγκόσμιες πληροφορίες μέσω ραδιοκυμάτων και όλο και περισσότερους  πομπούς να παρέχουν ασύρματες υπηρεσίες στα δισεκατομμύρια των κινητών τηλεφώνων, των φορητών  υπολογιστών, των ασύρματων τηλεφώνων και πολλών άλλων συσκευών Wi-Fi, δεν θα πρέπει να προκαλεί  έκπληξη το γεγονός ότι η ζωή μας βρίσκεται μέσα σε ένα τοξικό "νέφος" των ΗΜΑ.

Οι ασύρματες συνδέσεις αυτών των συσκευών είτε μέσω wi-fi ή μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας  (ΔΚΤ) 3G ή  4G λειτουργούν, αν όχι συνέχεια, πολλές ώρες την ημέρα.

ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΚΙΝΗΤΟΥ, TABLET, η καθημερινή έκθεση στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία γίνεται για ακόμα περισσότερες ώρες της ημέρας σε καθημερινή βάση. Η ενέργεια της ακτινοβολίας αυτής δεν είναι σταθερή αλλά κυματοειδής.  Έτσι, αν  και η μέση ενέργεια είναι σχετικά χαμηλή,  εντούτοις παρουσιάζονται παλμοί  με υψηλή ενέργεια  πολύ δραστικοί ενώ διεισδύει  βαθιά μέσα στο σώμα και στον εγκέφαλο και  μπορεί να επηρεάσει την ηλεκτροφυσιολογία του σώματος. 

Ο ίδιος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (W.H.O.) προειδοποιεί ότι «Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ» και ιδιαίτερα για τις βλαβερές επιπτώσεις της ΗΜΑ στο ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα και μάλιστα στα παιδιά των οποίων τα κρανία είναι πιο λεπτά και το ανοσοποιητικό σύστημα δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί πλήρως.

Η δημοσιευμένη το 2010 έκθεση Interphone, που χρηματοδοτήθηκε κυρίως από τον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας με κόστος 20 εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να κατευνάσει την ανησυχία του κοινού, μετά από 4 χρόνια εσωτερικών αντιπαραθέσεων σχετικά με την παρουσίασή της, πριν τελικά να δημοσιοποιηθεί, ως συμβιβαστική λύση ανέφερε ότι το αποτέλεσμα ήταν "ασαφές". Παραδέχτηκε όμως την πιθανότητα ανάπτυξης κακοήθων όγκων στον εγκέφαλο μετά από δέκα χρόνια χρήσης. Υπάρχουν πολλές διεθνείς εκθέσεις που περιλαμβάνουν καλά στοιχειοθετημένες αποδείξεις για τις καταστροφικές συνέπειες της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, εκ των οποίων δύο ανεξάρτητες και αμερόληπτες εκθέσεις αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής. Βρίσκονται μάλιστα μέσα στο internet, όπου μπορεί όποιος θέλει να τις διαβάσει και να τις αναλύσει. Η μία είναι η BioInitiative που έχει υιοθετηθεί με τεράστια αποδοχή από το Ευρωκοινοβούλιο και η άλλη η Αναφορά της ασφαλιστικής εταιρίας Austrian AUVA Insurance Company, η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα, βάσει έρευνας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βιέννης, ότι δεν πρέπει να παρέχει σχετικές ασφάλειες λόγω μεγάλου ρίσκου. Σύμφωνα μάλιστα με το υπ’ αριθμ 208/31-5-2012 Δελτίο Τύπου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ (International Agency for Research on Cancer, ΙARC) έχει καταχωρήσει τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία ραδιοσυχνοτήτων ως πιθανώς καρκινογόνα για τους ανθρώπους (Ομάδα 2B), βάσει του αυξημένου ρίσκου για γλοίωμα, έναν τύπο κακοήθη όγκου του εγκεφάλου, που σχετίζεται με τη χρήση ασύρματων τηλεφώνων (https://www.iarc.who.int/wp-content/uploads/2018/07/pr208_E.pdf.) Πολλοί ειδικοί παρομοιάζουν τη σημερινή κατάσταση με αυτήν του καπνού και του αμίαντου, όταν τα οικονομικά συμφέροντα είχαν μπει πριν από τη δημόσια υγεία. Η βρετανική κυβέρνηση μάλιστα συνέστησε μια «προληπτική προσέγγιση» - έχοντας τους νέους και τα παιδιά στο μυαλό της, επειδή τα κρανία τους είναι πιο λεπτά και το ανοσοποιητικό τους σύστημα είναι λιγότερο αναπτυγμένο, γεγονός που τα καθιστά περισσότερο ευάλωτα στις επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Ο κίνδυνος της ΗΜΑ αν και μη ορατός, είναι υπαρκτός και η συνεχής και όλο αυξανόμενη χρήση κινητών τηλεφώνων και συσκευών WiFi, ακόμα και από παιδιά ηλικίας μικρότερης των 10 ετών, πόσω μάλλον από έφηβους, καθιστά την προστασία μικρών και μεγάλων από την ΗΜΑ επιτακτική.

Είναι αμέτρητες οι μελέτες που συνηγορούν στο γεγονός ότι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία έχει άμεσες επιπτώσεις που προκαλούν πονοκεφάλους, διαταραχές ύπνου, προσοχής, συγκέντρωσης, μαθησιακής ικανότητας, βουητό στα αυτιά κ.α. ενώ οι επιπτώσεις της  μακρόχρονης έκθεσης δημιουργούν προβλήματα γονιμότητας, νευρολογικά, κατάθλιψη,  προβλήματα συμπεριφοράς, αυτισμό, ΔΕΠΥ, καρκίνο του εγκεφάλου κ.ά
ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ.

Και εάν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές θ’ αρκούσε η άμεση και δραστική μείωση της έκθεσης των παιδιών και των εφήβων αλλά τώρα που συνολικά τα παιδιά, ανάλογα με την ηλικία τους, περνούν περίπου το  60-90% του χρόνου τους μπρστά σε μία οθόνη υποχρεωτικά αφού πρέπει να παρακολουθήσουν το σχολείο τους, να μιλήσουν με τους φίλους τους, να ξεκουραστούν βλέποντας ακόμα και μία κινηματογραφική ταινία στον υπολογιστή τους, να διαβάσουν και να κάνουν τους εργασίες τους στον υπολογιστή κλπ, η δραστική αυτή μείωση είναι αντικειμενικά αδύνατη!

Η αύξηση έστω της απόστασης από τις πηγές εκπομπής είναι μία λύση αλλά κυρίως χρειάζεται άμεση προστασία που ακυρώνει την επίδραση της ίδιας της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

Στη Ursafe προτείνουμε εδώ και πολλά χρόνια την άμεση προστασία από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία μέσω της Τρισδιάστατης πολυστρωματικής Τεχνολογίας:

Εξηγούμε:

Η αλλαγή φάσης 180° είναι η ίση αντίδραση σε μία δύναμη  που εξασκείται, με αποτέλεσμα να ακυρώνεται το αποτέλεσμα της δύναμης αυτής.  Για παράδειγμα αν σπρώξουμε μία πόρτα με δύναμη αυτή θα ανοίξει.  Αν τώρα σπρώξουμε την πόρτα την ίδια ακριβώς στιγμή με ίση δύναμη και αντίθετη φορά (180°), τότε η πόρτα δε θα μετακινηθεί και θα μείνει σταθερή, γιατί η μία δύναμη ακυρώνει την άλλη.  Ο ίδιος κανόνας της φυσικής ισχύει και για τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα. 

Με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν και τα αυτοκόλλητα Clean-Waves που ακυρώνουν τις συνέπειες στον οργανισμό των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που εκπέμπουν οι συσκευές (κινητά και ασύρματα τηλέφωνα, όλων των συσκευών wi-fi, αλλά και όλων των συσκευών που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία) χωρίς να επηρεάζουν τη λειτουργία των συσκευών. 

Τα Clean-Waves τοποθετημένα πάνω στις συσκευές λειτουργούν με βάση την αρχή της αλλαγής φάσης 180° χάρη στις παθητικές κεραίες τους και αντισταθμίζουν τα κύματα που εκπέμπουν οι συσκευές.  Τα αυτοκόλλητα Clean-Waves προστατεύουν από τις βιολογικές και θερμικές επιπτώσεις στον οργανισμό μας.  Λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου για τον ήχο.

Το 2017 η Clean-Waves εκμεταλλεύτηκε την τρισδιάστατη πολυφασική τεχνολογία και δημιούργησε τα αυτοκόλλητα Clean-Waves που αποτελούνται απο πολυστρωματικές κεραίες, που ενισχύουν την ακύρωση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σε πολλαπλά επίπεδα.  Η αλλαγή φάσης παράγει αντι-κύματα για απαράμιλλη βιολογική προστασία έναντι των θερμικών και μη-θερμικών επιπτώσεων σε ακόμα μεγαλύτερη ακτίνα από τη συσκευή.

Τα προϊόντα Clean-Waves αποδιαμορφώνουν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα στην περιοχή ακτινοβολίας, μετατρέποντάς τα σε αντισταθμιστικά κύματα (κύματα αντιδότου), τα οποία εξουδετερώνουν τις βλαβερές για τον άνθρωπο διεισδυτικές συχνότητες. Δεν επηρεάζουν όμως τη λειτουργία των συσκευών ούτε μειώνουν τη δύναμη του σήματος που εκπέμπουν οι συσκευές.

Υπάρχουν διάφορα είδη Clean-Waves που διαφοροποιούνται ανάλογα με το που θέλετε να τα τοποθετήσετε, π.χ. στο κινητό, στο router ή στον χώρο. Δηλαδή για ένα κινητό είναι αρκετό το Universal Clean-Waves των 25 χιλιοστών (CW25) που αποτελείται από 8 πολυστρωματικές παθητικές, ενώ για τα tablet, laptop και router κατάλληλο είναι το Clean-Waves 55 (CW55) των 55 χιλιοστών που αποτελείται από 336 πολυστρωματικές παθητικές κεραίες.  Για προστασία από συσκευές στις οπίες δεν έχετε προσβαση και εκπέμπουν και στο χώρο σας (το wi-fi ή το κινητό του γείτονα) χρειάζεται το Clean-Waves wi-fi Patch των 110 χιλιοστών (CW110) αποτελείται από 336 πολυστρωματικές παθητικές κεραίες που λαμβάνουν όλες τις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες που μολύνουν το περιβάλλον γύρω μας.  Άλλη λύση για ακόμη μεγαλύτερη προστασία παρέχει το Βραχιόλι  Bodyguard που μας προστατεύει απ’ όλες τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές που μας περιβάλλουν το οποίο το φοράμε.  Όλα τα Clean-Waves έχουν  εγγύηση λειτουργίας εφ'όρου ζωής, με διεθνή πατέντα WIPO και είναι Γαλλικής τεχνολογίας.

Δείτε εδώ. 

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας