Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

phoneShield Προστατευτικό Ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας για κινητά με δικό σας λογότυπο

Ιδέες για δώρα / Εταιρικά Δώρα

  • Αγοράστε και χωρίς εγγραφή

    Τώρα μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας χωρίς να χρειάζεται εγγραφή.
  • Αγοράστε και χωρίς πιστωτική

    Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε και να πληρώσετε κατά την παράδοση (αντικαταβολή) ή με τραπεζική κατάθεση.

phoneShield Προστατευτικό Ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας για κινητά με δικό σας λογότυπο

ΚΩΔΙΚΟΣ
1070.750110
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
ΤΙΜΗ
0,00€
Ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2106777921
Περιγραφή Προϊόντος

Προστατευτικό κατά της Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας (ΗΜΑ) για κινητά. 

- Κάνετε ένα πρωτότυπο και χρήσιμο δώρο.

- Ιδανικό για επαγγελματικό/εταιρικό δώρο με το δικό σας λογότυπο, αλλά και σε αγαπημένους σας που θέλετε να προστατεύσετε. (Ελάχιστη παραγγελία 200τμχ.)

- Καταστολέας ΗΜΑ σχεδιασμένος ειδικά για κινητά τηλέφωνα

- Με φυσικό χαλαζία και προηγμένη τεχνολογία της ΝΑSA

-Δεν επηρεάζει τη λειτουργία των συσκευών

- Γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση, με ενσωματωμένο ισχυρό αυτοκόλλητο

- Κατάλληλο για όλες τις μάρκες και τα μοντέλα των κινητών τηλεφώνων.

- Μπορεί να τοποθετηθεί στη θήκη.  Δεν είναι απαραίτητο να είναι κολλημένο πάνω στο κινητό.

- Κατάλληλα για ασύρματα τηλέφωνα (DECT) σε συνδυασμό με το wi-fiShield στη βάση, ραδιόφωνα, ψηφιακά ρολόγια, PDAs (Personal Digital Assistant), Netbooks, Φορητούς πλοηγούς, Bluetooth

- Μόνο 18mm σε διάμετρο

- Δεν χρειάζεται καλώδια ή μπαταρίες.

H ΗΜΑ έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας – στο σπίτι, στη δουλειά, στα σχολεία, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους - σχεδόν παντού. Με πάνω από 800 δορυφόρους ν’ ακτινοβολούν παγκόσμιες πληροφορίες μέσω ραδιοκυμάτων και όλο και περισσότερους πομπούς να παρέχουν ασύρματες υπηρεσίες στα εκατομμύρια των κινητών τηλεφώνων, των φορητών υπολογιστών, των ασύρματων τηλεφώνων και πολλών άλλων συσκευών Wi-Fi, δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η ζωή μας βρίσκεται μέσα σε ένα τοξικό "νέφος" των ΗΜΑ.

Ο ίδιος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (W.H.O.) προειδοποιεί ότι «Η ΑΚΤΙΝΟΝΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ». Εάν κάποια από τις αισθήσεις μας μπορούσε να ανιχνεύσει την ύπουλη ΗΜΑ θα της δίναμε πολύ μεγαλύτερη προσοχή. Tο phoneshield είναι καταστολέας ΗΜΑ σχεδιασμένος ειδικά για κινητά τηλέφωνα. Περιέχει μία μήτρα διαφορετικών κρυστάλλων φυσικού χαλαζία που συντονίζονται στις ίδιες συχνότητες, όπως αυτές που χρησιμοποιούνται από τα κινητά τηλέφωνα. Οι κρύσταλλοι χαλαζία έχουν ένα πιεζοηλεκτρικό χαρακτηριστικό που σημαίνει ότι αντιδρούν σε συγχρονισμό με ταλαντευόμενα ραδιοκύματα της ίδιας περιοχής συχνοτήτων, στην περίπτωση αυτή, προερχόμενα από τα κινητά τηλέφωνα. Αυτή η διαδικασία κάνει τους κρύσταλλους μέσα στα Shield να ταλαντώνονται και να δημιουργούν τη δική τους συχνότητα επιτυγχάνοντας έτσι τη διάχυση, διασπορά και διάτμηση της τοξικής δράσης της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας των συσκευών. Αυτό βοηθάει να μειωθούν οι βλαβερές επιπτώσεις στο ανθρώπινο βιολογικό σύστημα.

Στις ΗΠΑ, η ΝΑΣΑ, στο Johnson Space Centre στο Τέξας έχει δημιουργήσει μία ομάδα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας για να καλλιεργεί κρυστάλλους στο διάστημα για μακρομοριακές βιοτεχνολογικές έρευνες για να πετύχουν υψηλότερη ποιότητα στην θεραπεία σοβαρών ασθενειών. Βλέπε www.nasa.gov/ και κάντε αναζήτηση 'crystals’.   

Αναλυτικότερα το PhoneShield δεν προσπαθεί να ελέγξει το επίπεδο ή την ένταση της ακτινοβολίας όπως έχει μετρηθεί και περιγραφεί ως Συγκεκριμένη Τιμή Απορρόφησης (Specific Absorption Rate , SAR). Αυτό το βιομηχανικό στάνταρντ έχει να κάνει μόνο με θερμικές επιδράσεις από τη χρήση κινητού τηλεφώνου. Οι δύο συχνότητες κυμάτων που χρησιμοποιούν τα κινητά τηλέφωνα στα 8.34Hz και 2HZ αντιστοιχούν σε συχνότητες ηλεκτρικών ταλαντώσεων που βρίσκονται στον ανθρώπινο εγκέφαλο, συγκεκριμένα στις Α και Δ περιοχές. Ως αποτέλεσμα , ακόμα και σε πολύ χαμηλή ένταση, η εισερχόμενη ακτινοβολία, μπορεί να χαλάσει την φυσική ενδογενή βιολογική λειτουργία του ανθρώπινο συστήματος και να πυροδοτήσει μία δυσμενή κυτταρική αντίδραση. Ο εγκέφαλος συμπεριφέρεται σαν ραδιόφωνο που χρησιμοποιείται στο σπίτι, που είναι συντονισμένο σε ένα πρόγραμμα. 'Οταν μία ηλεκτρική συσκευή, χρησιμοποιώντας την ίδια συχνότητα πλησιάσει, γίνονται παρεμβολές και δεν έχει καλή λήψη και λειτουργία. Το εάν η ακτινοβολία του κινητού τηλεφώνου και του Wi-Fi μπορεί να είναι επιβλαβής ήταν ένα αμφιλεγόμενο θέμα από τότε που τα πρώτα κινητά τηλέφωνα βγήκαν στο εμπόριο στις ΗΠΑ περίπου 25 χρόνια πριν, αλλά πλέον όλες οι πλευρές, συμφωνούν ότι υπάρχει κίνδυνος και μάλιστα ότι είναι πολύ μεγαλύτερος για τα παιδιά των οποίων τα κρανία είναι πιο λεπτά και το ανοσοποιητικό σύστημα δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί πλήρως. Γι αυτό το λόγο η γκάμα των πολύχρωμων σχεδίων Shield περιλαμβάνει ορισμένα σχέδια που έχουν απήχηση στη νεολαία.

Η πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεση Interphone, που χρηματοδοτείται κυρίως από τον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας με κόστος 20 εκατομμύρια δολάρια, έγινε πριν από δέκα χρόνια προκειμένου να κατευνάσει την ανησυχία του κοινού. Μετά από τέσσερα χρόνια εσωτερικών αντιπαραθέσεων σχετικά με την παρουσίασή της, πριν τελικά να δημοσιοποιηθεί, ως συμβιβαστική λύση ανέφερε ότι το αποτέλεσμα ήταν "ασαφές", αλλά παραδέχτηκε τη πιθανότητα ανάπτυξης κακοήθη όγκων στον εγκέφαλο μετά από δέκα χρόνια χρήσης. Ελάχιστα παρήγορο για τις οικογένειες.  

Τα phoneShields είναι φυσικά προϊόντα μόνο 18mm (κάτω από 3/4 ίντσες) σε διάμετρο, ιδιαίτερα αποτελεσματικά αν και δεν απαιτούν καμία τεχνική ικανότητα και δεν επηρεάζουν τη μετάδοση ή τη λήψη. Είναι γρήγορα και εύκολα στην τοποθέτηση με ενσωματωμένο ισχυρό αυτοκόλλητο και δεν χρειάζονται καλώδια ή μπαταρίες. Τα phoneShields είναι κατάλληλα για όλες τις μάρκες και τα μοντέλα των κινητών τηλεφώνων και είναι ασφαλή για χρήση από όλες τις ηλικίες από τη στιγμή που θα τοποθετηθούν (πριν την τοποθέτηση θα πρέπει να φυλάσσονται μακριά από τα βρέφη παρ' όλ' ότι και εάν τα καταπιούν είναι μη τοξικά). Τα phoneShields μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κινητά, ασύρματα τηλέφωνα (DECT) σε συνδυασμό με το wi-fiShield στη βάση, ραδιόφωνα στο κομοδίνο και ψηφιακά ρολόγια, PDAs (Personal Digital Assistant), Netbooks, Φορητούς πλοηγούς, συσκευές Bluetooth , οποιεσδήποτε άλλες μικρές ηλεκτρικές συσκευές που χρησιμοποιούνται για μεγάλα χρονικά διαστήματα κοντά σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Tο phoneShield είναι το μόνο προστατευτικό στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε για να κάνετε το κινητό σας τηλέφωνο ασφαλέστερο. Προσέχετε τις απομιμήσεις που υπόσχονται μέχρι και 99,95% μείωση της ακτινοβολίας!!! Ζητείστε τους να σας δείξουν έρευνες που να υποστηρίζουν αυτά που υπόσχονται.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο που δείχνει το ποσοστό μείωσης της ακτινοβολίας:  https://www.youtube.com/watch?time_continue=195&v=OpT4uXYrkCo

Επίσης διαβάστε τα ακόλουθα link:

http://www.iarc.fr/en/media-centre/pr/2011/pdfs/pr208_E.pdf

http://www.next-up.org/pdf/Council_Europe_Report_The_potential_dangers_o...

http://www.bioinitiative.org/table-of-contents/