Αρχική / Παιδί/Μαμά / Προστατευτικά Σπιτιού για: / Πισίνα / Περίφραξη Πισίνας / Φράχτης Πισίνας Elite από πολυεστερικό πλέγμα 120εκ. ύψος/μέτρο

Φράχτης Πισίνας Elite από πολυεστερικό πλέγμα 120εκ. ύψος/μέτρο

Κωδικός
1310.230100
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Περιγραφή Προϊόντος

Επειδή η ασφάλεια των παιδιών είναι ο πρωταρχικός μας στόχος και σκοπός, ήρθαμε σε συνεργασία με διεθνείς κατασκευαστές, και σας προσφέρουμε το φράχτη πισίνας Elite.

Χαρακτηριστικά:

Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση γύρω από ποιαδήποτε πισίνα ασχέτως μεγέθους και σχήματος (Από δικά μας εξειδικευμένα συνεργεία ή μπορείτε να τον τοποθετήσετε μόνοι σας).

Η περίφραξη πισίνας Elite στηρίζεται με κολώνες ανά 80εκ. (και όχι 100εκ.), με αποτέλεσμα η κατασκευή να είναι στιβαρή και ανθεκτική.

Με ύψος 120 εκ. (βάσει Ευρωπαϊκών προδιαγραφών) είναι ασφαλής και για μεγαλύτερα παιδιά. 

Η πόρτα έχει κλειδαριά ασφαλείας. Χρειάζονται και τα δύο χέρια για να την ανοίξετε, και κλειδώνει. 

Οι κολώνες είναι περασμένες με ανοδιωμένη βαφή, αλλά επίσης έχουν υποστεί και επεξεργασία powder coating για μεγαλύτερη αντοχή στο ήλιο και τις καιρικές συνθήκες.

Οι τρύπες που γίνονται στο πάτωμα είναι διαμέτρου 16 χιλιοστών και βάθους 11εκ. Τα ούπατ που τοποθετούνται στο έδαφος έχουν δικές τους τάπες ώστε όταν αφαιρείται η περίφραξη να καλύπτονται οι τρύπες. 

Σε τρία χρώματα: Σκούρο Πράσινο, Μπεζ και Μαύρο.

Τι λένε οι παιδίατροι για τους φράχτες πισίνας:

- Αν υπάρχουν μικρά παιδιά στην οικογένεια, η πισίνα πρέπει να είναι ασφαλώς περιφραγμένη ή καλυμμένη.

- Ποτέ μην αφήνετε παιδιά στην πισίνα χωρίς την επίβλεψη ενηλίκων.

- Μάθετε στα παιδιά να είναι προσεκτικά όταν είναι κοντά στην πισίνα, γιατί όταν παίζουν ή τρέχουν, μπορεί να γλιστρήσουν και να τραυματιστούν σοβαρά.

- Στην πισίνα, όπως και στη θάλασσα, είναι απαραίτητο να μάθουν να βουτάνε μόνο όταν είναι σίγουρα ότι είναι αρκετά βαθιά και δεν υπάρχουν εμπόδια.

Πόσο κοστίζει;

Επειδή υπάρχουν πισίνες με διάφορα σχέδια και μεγέθη, καλέστε μας για να σας κάνουμε μία προσφορά για τη δική σας πισίνα. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα χαρεί να σας βοηθήσει να υπολογίστε το κόστος περίφραξης της δικής σας πισίνας.

Μπορείτε να την τοποθετήσετε μόνοι σας ή να τοποθετηθεί από τα έμπειρα συνεργεία μας.

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας