Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

KERUVE σύστημα εντοπισμού θέσης ασθενών Αλζχάιμερ

Φροντίδα Ηλικιωμένων / GPS trackers για ηλικιωμένους

 • Αγοράστε και χωρίς εγγραφή

  Τώρα μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας χωρίς να χρειάζεται εγγραφή.
 • Αγοράστε και χωρίς πιστωτική

  Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε και να πληρώσετε κατά την παράδοση (αντικαταβολή) ή με τραπεζική κατάθεση.

KERUVE σύστημα εντοπισμού θέσης ασθενών Αλζχάιμερ

ΚΩΔΙΚΟΣ
1610.100101
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
ΤΙΜΗ
1.300,00€
Ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2106777921
Περιγραφή Προϊόντος

KERUVE:  Η απόλυτη λύση στο πρόβλημα εντοπισμού ανθρώπων που πάσχουν από Αλζχάιμερ/Άνοια!

Το σύστημα KERUVE προσφέρει στα μέλη της οικογένειάς σας που πάσχουν από Αλζχάιμερ/Άνοια την ελευθερία να μπορούν να κινούνται ελεύθερα, χωρίς να ανησυχείτε αν θα χαθούν.  Με το πάτημα ενός κουμπιού ξέρετε που βρίσκονται ανά πάσα στιγμή.

Σχεδιασμένο ειδικά για ανθρώπους που βρίσκονται στα πρώτα στάδια Αλζχάιμερ, είναι μία συσκευή που χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, και αποτελείται από ένα ρολόι χειρός (με κλείδωμα ασφαλείας) που φοράει ο ασθενής, και ένα φορητό δέκτη για αυτόν που τον φροντίζει.

Εύκολο στη χρήση

Πατώντας ένα κουμπί στο δέκτη, μπορείτε να εντοπίσετε την τοποθεσία όπου βρίσκεται ο ασθενής, η οποία εμφανίζεται σε χάρτη.  Χωρίς μεσάζοντες (γλυτώνετε μηνιαίες συνδρομές), χωρίς περιορισμούς απόστασης, εύκολα και γρήγορα.

Σχεδιασμένο ειδικά για εσάς

Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής όσων πάσχουν από Αλζχάιμερ και των οικογενειών τους.  Συνεργαστήκαμε με οργανώσεις Αλζχάιμερ από όλο τον κόσμο, ακούσαμε τις απόψει χιλιάδων πελατών σε 20 χώρες, και έτσι μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που να καλύπτει τις ανάγκες σας και να σας προσφέρει την ηρεμία και ασφάλεια που χρειάζεστε κάθε μέρα.

Το σύστημα KERUVE αποτελείται από ένα πομπό (ρολόι χειρός) και ένα δέκτη (σαν μικρό tablet).  Και στις δύο συσκευές τοποθετείται μία κάρτα SIM κινητής τηλεφωνίας για να μπορούν να ανταλλάσουν δεδομένα.

 

Γιατί KERUVE;

 1. Είναι διακριτική:  Δεν ενοχλεί τον ασθενή, καθώς απλά αντικαθιστά το ρολόι του. 

 2. Περνάει απαρατήρητη:  Πατενταρισμένος σχεδιασμός, που μοιάζει με ρολόι χειρός (λειτουργεί και σαν ρολόι χειρός).

 3. Ποικιλία μοντέλων για άντρες και γυναίκες: Για να βρείτε αυτό που θα τους αρέσει περισσότερο να φοράνε.

 4. Εύκολο στη χρήση:  Εντοπισμός με το πάτημα ενός κουμπιού.

 5. Πλήρης έλεγχος της συσκευής:  Μπορείτε να ορίσετε ζώνες ασφαλείας, να προγραμματίσετε ειδοποιήσεις και να γνωρίζετε πόση μπαταρία έχει ακόμα η συσκευή.

 6. Φορητός δέκτης:  Δεν χρειάζεστε υπολογιστή ή κινητό για να εντοπίσετε τον άνθρωπό σας.  Έχοντας μαζί σας το φορητό δέκτη μπορείτε να εντοπίσετε που βρίσκεται ο άνθρωπός σας και να ενημερώνεστε για το νέο του στίγμα ενόσο τον ψάχνετε.

 7. Οθόνη αφής και εύκολο πρόγραμμα χειρισμού: Με τη χρήση της οθόνης αφής και το γραφικό περιβάλλον του δέκτη η χρήση και ο προγραμματισμός της συσκευής είναι εύκολος και γρήγορος.

 8. Ρολόι με κλειδαριά ασφαλείας:  Ο πομπός-ρολόι κλειδώνει στον καρπό του ασθενούς ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να φύγει από το απίτι χωρίς να το φορέσει.

 9. Εντοπισμός υπό όλες τις συνθήκες:  Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία SBAS-GPS, V-Indoor, V-Cellid και T-GSM, μπορείτε να ξέρετε πάντα που βρίσκονται.

 10. Μεγάλη διάρκεια λειτουργίας:  Χρησιμποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας μπαταριών Multi-Lithium System (πατέντα της KERUVE), η μπαταρία του πομπού-ρολογιού κρατάει μέχρι 3,5 ημέρες (με κανονική χρήση).

 11. Ζώνες ασφαλείας: Ορίζοντας ζώνες ασφαλείας μέσα στις οποίες μπορεί να κινείται ο ασθενής, η συσκευή σας ειδοποιεί μόλις βγεί εκτός των ζωνών αυτών.

 12. Εντοπισμός μέσω εγγύτητας:  Αν εκεί που βρίσκεται ο ασθενής δεν υπάρχουνε δρόμοι, και ο χάρτης δεν σας βοηθάει στον εντοπισμό του, τότε χρησιμοποιείτε το βέλος εγγύτητας που εμφανίζεται στην οθόνη και σας οδηγεί προς τη σωστή κατεύθυνση.

 13. Ρολόι αντοχής:  Ο πομπός-ρολόι είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό σε κραδασμούς.  Έτσι ο ασθενής μπορεί να κάνει μπάνιο και να συνεχίζει την καθημερινότητά του χωρίς να χρειάζεται να προσέχει μη βρέξει ή χτυπήσει τη συσκευή.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε μαζί μας.