Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Lok8U Freedom GPS tracker εντοπιστής θέσης για ηλικιωμένους με Αλζχάιμερ, Άνοια, Αυτισμό και παιδιά

  • Αγοράστε και χωρίς εγγραφή

    Τώρα μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας χωρίς να χρειάζεται εγγραφή.
  • Αγοράστε και χωρίς πιστωτική

    Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε και να πληρώσετε κατά την παράδοση (αντικαταβολή) ή με τραπεζική κατάθεση.

Lok8U Freedom GPS tracker εντοπιστής θέσης για ηλικιωμένους με Αλζχάιμερ, Άνοια, Αυτισμό και παιδιά

ΚΩΔΙΚΟΣ
1465.100100
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΤΙΜΗ
149,50€
55,00€
Ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2106777921
Περιγραφή Προϊόντος

Η απόλυτη λύση για ασθενείς που πάσχουν από Αλζχάιμερ, Άνοια, Αυτισμό και άλλες συγγενείς παθήσεις επιτέλους προσφέρεται και στην Ελλάδα!

H Freedom είναι μία πρωτοποριακή συσκευή, με τεχνολογία αιχμής, που βοηθάει στον εντοπισμό και την ασφαλή επιστροφή στο σπίτι, ατόμων που πάσχουν από Αλζχάιμερ, Άνοια, Αυτισμό (για όλες τις ηλικίες), και συγγενείς παθήσεις, αλλά και παιδιά.

Αποτελείται από:

  • 1 x Ρολόι-πομπό
  • 1 x Φορητό δέκτη
  • 1 x Βάση φόρτισης για το ρολόι και το δέκτη

Ο ηλικιωμένος ή ο ασθενής φοράει το ρολόι στον καρπό του, το οποίο κλειδώνει ώστε να μην μπορεί να το βγάλει και το ξεχάσει.  Όσο είναι σε κοντινή απόσταση από το φορητό δέκτη (μέχρι 30 μέτρα σε εσωτερικό χώρο ή μέχρι 100 μέτρα σε εξωτερικό χώρο, ρυθμιζόμενη) το ρολόι-πομπός είναι συντονισμένο με το δέκτη.  Όταν βγεί εκτός ακτίνας, αμέσως ειδοποιείται ο φροντιστής που κρατάει το φορητό δέκτη με ηχητικό σήμα, και το ρολόι μπαίνει σε λειτουργία GSM, όπου συντονίζει με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και το σύστημα δορυφόρων GPS, και ο φροντιστής λαμβάνει μέσω SMS ή e-mail το στίγμα όπου βρίσκεται ο ασθενής.

Όσο το ρολόι-πομπός είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας (GSM), μπορείτε να στείλετε αίτημα (wru ή livetrack) στο ρολόι για να σας δώσει την ακριβή τοποθεσία του.  Όταν το ρολόι ξανασυντονίσει με το φορητό δέκτη σβήνει η λειτουργία GSM του ρολογιού για μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας της συσκευής.

Για τη λειτουργία της συσκευής απαιτείται μηνιαία συνδρομή με την εταιρία Lok8U η οποία ανέρχεται σε 30 Λίρες Αγγλίας το μήνα (περίπου 39 ευρώ), με 12μηνη σύνδεση.

Με την έναρξη της συνδρομής σας με την Lok8U, σας αποστέλλεται κωδικός χρήστη και πρόσβασης, με τους οποίους μπορείτε να μπείτε στο portal της εταιρίας και να έχετε άμεση πληροφόρηση που βρίσκεται ο ασθενής, με εμφάνιση σε Google Maps.  Η υπηρεσία αυτή είναι προσβάσιμη από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, στον υπολογιστή ή το κινητό σας.

Η Freedom, χρησιμοποιεί δύο τεχνολογίες για την ανεύρεση του ακριβούς στίγματος του ασθενούς:  GSM Cell ID & GPS, για να σας προσφέρει ακρίβεια στίγματος μέχρι 3 μέτρα.

Freedom:  η συσκευή που προσφέρει ελευθερία κινήσεων σε ασθενείς με Αλζχάιμερ, κ.λ.π.

Δείτε τα ακόλουθα βίντεο για περισσότερες πληροφορίες:

 

 

 

 

 

 

Μην αφήνετε τους γονείς σας στη μοίρα τους, ειδικά εάν πάσχουν από Άνοια ή Αλζχάιμερ. Δείτε τα στατιστικά στοιχεία από τις ΗΠΑ για το θέμα αυτό στο ακόλουθο βίντεο: