Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κοριός Ηχητικής Παρακολούθησης GSM URSN9

Συσκευές Παρακολούθησης / Κοριοί Παρακολούθησης

  • Αγοράστε και χωρίς εγγραφή

    Τώρα μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας χωρίς να χρειάζεται εγγραφή.
  • Αγοράστε και χωρίς πιστωτική

    Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε και να πληρώσετε κατά την παράδοση (αντικαταβολή) ή με τραπεζική κατάθεση.

Κοριός Ηχητικής Παρακολούθησης GSM URSN9

ΚΩΔΙΚΟΣ
1460.510100
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΤΙΜΗ
22,45€
Ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2106777921
Περιγραφή Προϊόντος

Κοριός ζωντανής ηχητικής παρακολούθησης URSN9 GSM Audio Surveillance Device 

- Λειτουργεί με οποιαδήποτε κάρτα SIM (850,900, 1800, 1900MHz), όπως ένα κινητό τηλέφωνο.

- Όταν καλείτε τη συσκευή δεν υπάρχει καμία ένδειξη (δεν κουδουνίζει, δεν δονείται, δεν ανάβει κάποιο φως)  Ανοίγει κατευθείαν η γραμμή και μπορείτε να ακούτε τι γίνεται στο χώρο όπου βρίσκεται η συσκευή.  

- Ενεργοποίηση της συσκευής όταν "πιάνει" θόρυβο στο χώρο:  Αν θέλετε η συσκευή έχει τη δυνατότητα να σας καλεί όταν ανιχνεύει θόρυβο στο χώρο.  Έτσι θα είστε πάντα ενήμεροι τι γίνεται στο χώρο, χωρίς να χρειάζεται να καλείτε συνέχεια. 

- Ειδοποίηση στο κινητό σας σε περίπτωση εισβολής στο σπίτι ή στο γραφείο από κλέφτες.

- Διαστάσεις:  Η συσκευή είναι μικροσκοπική 1x3x4εκ. Βάρος: 8 γραμ.

- Μικρόφωνο υψηλής ευαισθησίας.  Ανιχνεύει θόρυβο σε απόσταση μέχρι 10 μέτρα.

-  Χρόνος σε κατάσταση αναμονής: μέχρι 48 ώρες.  Ανοιχτή ακρόαση: μέχρι 90 συνεχόμενα λεπτά.

Θέλετε να παρακολουθείτε τι κάνει η νταντά με την οποία έχετε αφήσει το μωρό σας όταν λείπετε;  Θέλετε να ακούσετε αν ο άνθρωπος που φροντίζει τους γονείς σας πραγματικά τους φροντίζει;  Τοποθετείστε τον URSN9 στο σπίτι και ανακαλύψτε αν κακομεταχειρίζονται τους ανθρώπους σας ή τα κατοικίδιά σας. Θέλετε να ξέρετε τι γίνεται στο κατάστημα ή στο γραφείο σας όταν λείπετε; Τοποθετείστε τον URSN9 και μάθετε τα πάντα.  Και με τη δυνατότητα ενεργοποίησης μέσω ανίχνευσης ήχου  μπορείτε να το τοποθετείστε στο εξοχικό σας και να ενημερωθείτε αν κάποιος εισβάλλει στο σπίτι σας.

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΟΡΤΙΣΤΗ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν και η εμπορία του εξοπλισμού παρακολούθησης είναι απολύτως νόμιμη, είναι πιθανόν ότι τελική χρήση τους από τον εκάστοτε αγοραστή, έρχεται σε σύγκρουση με την υπάρχουσα νομοθεσία, όσον αφορά την προστασία και την παράνομη παρέμβαση στην ιδιωτική ζωή, χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και γενικότερα για τη στήριξη των παράνομων δραστηριοτήτων. Η μη ορθή χρήση, για σκοπούς που δεν επιτρέπονται ή είναι σε αντίθεση με την ισχύουσα νομοθεσία, με κανένα τρόπο δεν ενθαρρύνεται ή διευκολύνεται από την U R Safe ΕΠΕ και την ιστοσελίδα www.ursafe.gr. Η U R Safe ΕΠΕ μέσω της ιστοσελίδας www.ursafe.gr  δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την παράνομη χρήση των προϊόντων της  από τους αγοραστές της καθώς επίσης και για την διάχυση και διανομή σε τρίτους που δεν επιτρέπει η νομοθεσία. Ο αγοραστής δηλώνει ότι, έχοντας διαβάσει και συμφωνήσει στα παραπάνω ότι η U R Safe ΕΠΕ δεν φέρει οποιαδήποτε αστική ή ποινική ευθύνη μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την αγορά . Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτούς σκοπούς.

Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς.  Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.