Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κοριός παρακολούθησης Καταγραφικό Ήχου USB Stick Audio Recorder 8GB

Συσκευές Παρακολούθησης / Κοριοί Παρακολούθησης

 • Αγοράστε και χωρίς εγγραφή

  Τώρα μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας χωρίς να χρειάζεται εγγραφή.
 • Αγοράστε και χωρίς πιστωτική

  Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε και να πληρώσετε κατά την παράδοση (αντικαταβολή) ή με τραπεζική κατάθεση.

Κοριός παρακολούθησης Καταγραφικό Ήχου USB Stick Audio Recorder 8GB

ΚΩΔΙΚΟΣ
1460.500100
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΤΙΜΗ
19,95€
Ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2106777921
Περιγραφή Προϊόντος
 • Λειτουργεί σαν κανονικό USB Stick.
 • Χωρητικότητα: 8 GB.
 • Χρόνος ηχογράφησης (λόγω μπαταρίας): μέχρι 15 ώρες. 
 • Χωρητικότητα ηχογράφησης μνήμης: 50 ώρες.
 • Μπαταρία: 3,7Volt, 110mAh.
 • Διαστάσεις: 70 x 21 x 9,4 χιλ.
 • Βάρος: 13 grams

Ο κοριός καταγραφής ήχου USB Audio recording Stick 8 GB μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κανονικό USB Stick για αποθήκευση και μεταφορά αρχείων, αλλά ενεργοποιώντας τη συσκευή καταγράφει ότι συμβαίνει στο χώρο που το τοποθετήσατε.  Ιδανικό για την ηχογράφηση διαλέξεων, συνεδριάσεων, γονεϊκό έλεγχο, παρακολούθηση ηλικιωμένων που πάσχουν απο Αλζχάιμερ, Άνοια κλπ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν και η εμπορία του εξοπλισμού παρακολούθησης είναι απολύτως νόμιμη, είναι πιθανόν ότι τελική χρήση τους από τον εκάστοτε αγοραστή, έρχεται σε σύγκρουση με την υπάρχουσα νομοθεσία, όσον αφορά την προστασία και την παράνομη παρέμβαση στην ιδιωτική ζωή, χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και γενικότερα για τη στήριξη των παράνομων δραστηριοτήτων. Η μη ορθή χρήση, για σκοπούς που δεν επιτρέπονται ή είναι σε αντίθεση με την ισχύουσα νομοθεσία, με κανένα τρόπο δεν ενθαρρύνεται ή διευκολύνεται από την U R Safe ΕΠΕ και την ιστοσελίδα www.ursafe.gr. Η U R Safe ΕΠΕ μέσω της ιστοσελίδας www.ursafe.gr  δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την παράνομη χρήση των προϊόντων της  από τους αγοραστές της καθώς επίσης και για την διάχυση και διανομή σε τρίτους που δεν επιτρέπει η νομοθεσία. Ο αγοραστής δηλώνει ότι, έχοντας διαβάσει και συμφωνήσει στα παραπάνω ότι η U R Safe ΕΠΕ δεν φέρει οποιαδήποτε αστική ή ποινική ευθύνη μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την αγορά . Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτούς σκοπούς.

Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς.  Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.