Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

URS-210W Ασύρματη Δικτυακή Κρυφή Κάμερα 2.0MP Full HD με POE

Προστασία Ηλικιωμένων / Κάμερες παρακολούθησης ηλικιωμένων

  • Αγοράστε και χωρίς εγγραφή

    Τώρα μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας χωρίς να χρειάζεται εγγραφή.
  • Αγοράστε και χωρίς πιστωτική

    Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε και να πληρώσετε κατά την παράδοση (αντικαταβολή) ή με τραπεζική κατάθεση.

URS-210W Ασύρματη Δικτυακή Κρυφή Κάμερα 2.0MP Full HD με POE

ΚΩΔΙΚΟΣ
1535.200100
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΤΙΜΗ
199,50€
99,50€
Ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2106777921
Περιγραφή Προϊόντος

URS-210W Full HD  Ασύρματη Δικτυακή Κρυφή Κάμερα 2.0MP με POE 

H URS-210W είναι μία ασύρματη δικτυακή κάμερα με Full HD ανάλυση 2.0ΜΡ, που μοιάζει με ανιχνευτή κίνησης συναγερμού (ραντάρ), και έτσι δεν είναι ακαλαίσθητη, ούτε προκαλεί.  Είναι ιδανική για επόπτευση επαγγελματικών χώρων, κατοικιών, χώρων στάθμευσης, κλπ.

Συνδέεται είτε ενσύρματα είτε ασύρματα με το δίκτυο του χώρου σας, και μπορείτε να παρακολουθείτε τι γίνεται από τον υπολογιστή σας ή το κινητό σας Android ή iPhone (υπάρχει εφαρμογή και για τις δύο πλατφόρμες).

Με PoE, ώστε να μην χρειάζεται να περνάτε διπλές καλωδιώσεις.  Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα τροφοδοτικό PoE (δεν περιλαμβάνεται), και ένα καλώδιο δικτύου (δεν περιλαμβάνεται).

Εύκολη στον προγραμματισμό και τη λειτουργία της.  Και με την υπερυψηλή της ανάλυση (1920x1080) θα μπορείτε να βλέπετε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια.

URS-210W: Ο άγρυπνος φύλακάς σας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γονεϊκή επίβλεψη ανήλικων παιδιών, για παρακολούθηση υπερηλίκων με προβλήματα υγείας όπως Αλτσχάιμερ, ‘Ανοια κλπ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το προϊόν αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιείται νομίμως. Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού μόνο για θεμιτούς σκοπούς και και σύμφωνα με το άρθρο 370Α του Ποινικού Κώδικα. Αποκλειστικός υπεύθυνος για την νόμιμη χρήση του προϊόντος αυτού είναι ο αγοραστής.