Αρχική / Υγεία & Ευεξία / Προστασία από Ακτινοβολία / LifeMaxx Βραχιόλι προστασίας από ακτινοβολία XL διάφανο

LifeMaxx Βραχιόλι προστασίας από ακτινοβολία XL διάφανο

Κωδικός
1490.750110
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Τιμή
35,90 €

Περιγραφή Προϊόντος

Στη σύγχρονη εποχή το σώμα μας εκτίθεται σε ηλεκτρομαγνητικά κύματα, από κινητά και ασύρματα τηλέφωνα, ασύρματα δίκτυα, τηλεοράσεις, υπολογιστές και άλλες συσκευές που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία η οποία μας βομβαρδίζει καθημερινά όλη μέρα.

Μία ηλεκτρομαγνητική μόλυνση που δεν την βλέπουμε αλλά μας επηρεάζει όλους με καταστροφικές συνέπειες. Πλέον όλες οι έρευνες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του εγκεφάλου.

Αρκεί κανείς να διαβάσει την 'Εκθεση Bio-Initiative. Δεν έχουμε ενέργεια, αισθανόμαστε συνεχώς κουρασμένοι ακόμα και το πρωί, έχουμε πονοκεφάλους, έλλειψη συγκέντρωσης κ.ά..

Τα προϊόντα LifeMaxx αποδιαμορφώνουν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματαστην περιοχή ακτινοβολίας, μετατρέποντάς τα σε αντισταθμιστικά κύματα (κύματα αντιδότου), τα οποία εξουδετερώνουν τις βλαβερές για τον άνθρωπο διεισδυτικές συχνότητες.

Το βραχιόλι LifeMaxx προσφέρει μία πολύ αποτελεσματική τεχνολογία αιχμής, που ενεργεί για την ουδετεροποίηση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας χρησιμοποιώντας μικροσκοπικές κεραίες (διεθνής πατέντα) για να μας προστατεύσει από το ηλεκτρομαγνητικά κύματα που μας περιβάλλουν. Η ενεργειακή ισορροπία που επιτυγχάνει επιτρέπει στο σώμα μας να ανακτήσει την ισορροπία του, την ευλυγισία και τη δύναμή του, βελτιώνοντας τις φυσικές και αθλητικές ικανότητές μας.

Ο δίσκος διαμέτρου 25χιλιοστών περιέχει 40 παθητικές κεραίες προκειμένου να εξουδετερώνει όλες τις παρενέργειες των ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών που μας μολύνουν. Απαραίτητο για όλους που θέλουν να προστατευτούν από τις επιβλαβείς Η/Μ ακτινοβολίες. 

Μέγεθος: X-Large 22εκ.

Χρώματα: Διαφανές

Βάρος: 0.25 kg

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας