Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Clevamama Clevafoam Baby Pillow

  • Αγοράστε και χωρίς εγγραφή

    Τώρα μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας χωρίς να χρειάζεται εγγραφή.
  • Αγοράστε και χωρίς πιστωτική

    Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε και να πληρώσετε κατά την παράδοση (αντικαταβολή) ή με τραπεζική κατάθεση.

Clevamama Clevafoam Baby Pillow

ΚΩΔΙΚΟΣ
1030.130090
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΤΙΜΗ
21,95€
18,95€
Ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2106777921
Περιγραφή Προϊόντος

- Μειώνει τη πιθανότητα του Συνδρόμου του Επίπεδου Κεφαλιού (Πλαγιοκεφαλίαση).

- Ειδικά σχεδιασμένο για μωρά.

- Μειώνει την πίεση στο κρανίο του παιδιού κατά 50%.

- Παρέχει περισσότερη στήριξη κατά 80%.

- Το κεφάλι του μωρού ξεκουράζεται σε μία φυσική στάση που δεν εμποδίζει την αναπνοή του.

- Το κεφάλι και η σπονδυλική στήλη του παιδιού βρίσκεται στη σωστή θέση, ευθυγραμμισμένα.

- Με Airflow που απομακρύνει την υγρασία και αυξάνει την ροή του αέρα μέσα από το ύφασμα.

 

 

Είναι το μόνο μαξιλάρι που έχει αποδειχθεί επιστημονικά από το διεθνώς γνωστό πανεπιστήμιο Trinity College Dublin, ότι βοηθάει να μειωθεί η πιθανότητα του Συνδρόμου του Επίπεδου Κεφαλιού (Πλαγιοκεφαλίαση). Ειδικά σχεδιασμένο για μωρά, η έρευνα έδειξε ότι το Παιδικό Μαξιλάρι ClevaFoam™ μειώνει τη πίεση στο κρανίο του μωρού κατά 50%, ενώ παρέχει περισσότερη στήριξη κατά 80%. Τα τεστ έδειξαν ακόμα ότι το προφίλ του μαξιλαριού είναι αρκετά χαμηλό και ότι το υλικό του δεν είναι πολύ σκληρό ώστε το κεφάλι του μωρού να μπορεί να ξεκουράζεται σε μία φυσική στάση που δεν εμποδίζει την αναπνοή του. Ακόμα η έρευνα απέδειξε ότι με το μαξιλάρι αυτό κατανέμεται ισομερώς η πίεση στο κεφάλι του παιδιού. Όταν ακουμπάει στο μαξιλάρι το κεφάλι του το μωρό, το μαξιλάρι ανταποκρίνεται στη ζέστη και στο βάρος του κεφαλιού του, μαλακώνοντας και παίρνοντας το σχήμα του κεφαλιού του μωρού, προσφέροντας βέλτιστη στήριξη και αποσυμπίεση. Αντίθετα με άλλα μαξιλάρια, το Clevamama™ ClevaFoam™ Baby Pillow δεν επανέρχεται δημιουργώντας σημεία πίεσης που μπορούν να οδηγήσουν στο Σύνδρομο του Επίπεδου Κεφαλιού (Πλαγιοκεφαλίαση). Το σχέδιο αυτού του μαξιλαριού εξασφαλίζει ότι το κεφάλι και η σπονδυλική στήλη του παιδιού σας βρίσκεται στη σωστή θέση, ευθυγραμμισμένα.

 

‘Εχει το πρόσθετο πλεονέκτημα του Airflow™ που απομακρύνει την υγρασία και αυξάνει την ροή του αέρα για μεγαλύτερη δυνατή θαλπωρή. Το μαξιλάρι θα πρέπει να παραμένει σε επίπεδη θέση. Στο www.clevamama.com θα βρείτε όλη τη σχετική έρευνα που έκανε το Trinity College Dublin.

 

Τί είναι το Σύνδρομο του Επίπεδου Κεφαλιού (Πλαγιοκεφαλίαση); Παραμορφωτική Πλαγιοκεφαλίαση ή αλλιώς Σύνδρομο του Επίπεδου Κεφαλιού. Το παθαίνουν πολλά μωρά, ειδικά τώρα που έχει γίνει ευρέως γνωστό ότι τα μωρά πρέπει να κοιμούνται στη πλάτη τους για να αποφεύγεται ο θάνατος στη κούνια. Το ραιβόκρανο μπορεί επίσης να οδηγήσει στο Σύνδρομο του Επίπεδου Κεφαλιού λόγω της φύσης της πάθησης, όπου ένας σφιχτός και πιο κοντός μυς στη μία πλευρά του σβέρκου του μωρού, αναγκάζει το κεφάλι να γυρνάει προς μία πλευρά, με αποτέλεσμα το μωρό να έχει το κεφάλι του στην ίδια θέση.