Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

A18 GPS Tracker για ηλικιωμένους, παιδιά, κατοικίδια, αυτοκίνητα, αντικείμενα

Φροντίδα Ηλικιωμένων / GPS trackers για ηλικιωμένους

 • Αγοράστε και χωρίς εγγραφή

  Τώρα μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας χωρίς να χρειάζεται εγγραφή.
 • Αγοράστε και χωρίς πιστωτική

  Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε και να πληρώσετε κατά την παράδοση (αντικαταβολή) ή με τραπεζική κατάθεση.

A18 GPS Tracker για ηλικιωμένους, παιδιά, κατοικίδια, αυτοκίνητα, αντικείμενα

ΚΩΔΙΚΟΣ
1570.200120
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΤΙΜΗ
49,50€
Ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2106777921
Περιγραφή Προϊόντος

Το νέο Α18 GPS tracker σας προσφέρει εκπληκτικές δυνατότητες, χωρίς συνδρομές!  Με εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας (Android, iOS) ή μέσω web στον υπολογιστή σας, μπορείτε όχι μόνο να παρακολουθείτε αλλά και να ρυθμίζετε τις παραμέτρους της συσκευής απομακρυσμένα.  

Με πολύ μικρό  μέγεθος, πολύ βολικό στη χρήση, την απόκρυψη και την τοποθέτηση του. Μπορείτε εύκολα να βρείτε άπειρες εφαρμογές για χρήση της συσκευής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στη φροντίδα ειδικών πληθυσμών, όπως οι ηλικιωμένοι και τα παιδιά, ή ακόμα και κατοικίδια.  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παρακολούθηση σε διάφορους κλάδους, όπως  επιχειρήσεις, βιοτεχνίες και βιομηχανίες, με διαφόρους σκοπούς όπως η παρακολούθηση οχημάτων και δεμάτων.  Οι πολύ μικρές διαστάσεις της συσκευής (3,8 Χ 3,8 Χ 1,1 εκ.) επιτρέπουν την τοποθέτησή της σε οποιοδήποτε σημείο. Ενώ με τη δυνατότητα Voice Monitoring που προσφέρει μπορείτε όχι μόνο να βλέπετε που βρίσκεται η συσκευή αλλά και να ακούτε τι γίνεται στο χώρο που βρίσκεται.

Και με μπαταρία που μπορεί να κρατήσει μέχρι 5 ημέρες (ιδανικές συνθήκες, ελάχιστη κατανάλωση, εντοπισμός κάθε 60 λεπτά), δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μη μείνει από μπαταρία κατά τη διάρκεια της ημέρας και δεν μπορείτε να εντοπίσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο, κατοικίδιο ή αντικείμενο.

 

Χαρακτηριστικά:

 • Μικρές διαστάσεις: 3,9 Χ 4,2 Χ 1,1εκ.
 • Μπαταρία: Λιθίου 500mAh
 • SIM: Micro SIM (Υποστηρίζει όλα τα δίκτυα)
 • Δυνατότητες:
 1. Παρακολούθηση στίγματος σε πραγματικό χρόνο.
 2. Ιστορικό διαδρομών.
 3. Πολλαπλοί γεωφράχτες (multiple Geofences).
 4. Κλήση εκτάκτου ανάγκης (SOS call).
 5. Δυνατότητα τηλεφωνικής συνομιλίας καλώντας τη συσκευή.
 6. Δυνατότητα ηχητικής παρακολούθησης του χώρου όπου βρίσκεται η συσκευή.
 7. Δυνατότητα εντοπισμού μέσω GPS & LBS.
 8. Δυνατότητα ενημέρωσης στίγματος κάθε 1 λεπτό, 10 λεπτά, 60 λεπτά.
 9. Διάρκεια μπαταρίας: μέχρι 5 ημέρες.
 10. Αποστολή μηνυμάτων και ιστορικό μηνυμάτων.

 

Τρόπος λειτουργίας:

 1. Εισάγετε την κάρτα micro SIM στη συσκευή.
 2. Φορτίστε και ενεργοποιείστε τη συσκευή.
 3. Κατεβάστε και ανοίξτε την εφαρμογή "AIBEILE" στο κινητό σας Android ή iOS.
 4. Εισάγετε τα στοιχεία της συσκευής.
 5. Είστε έτοιμοι για παρακολούθηση!
 6. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τη συσκευή και μέσω του υπολογιστή σας στο: http://en.i365gps.com/ 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν και η εμπορία του εξοπλισμού παρακολούθησης είναι απολύτως νόμιμη, είναι πιθανόν ότι τελική χρήση τους από τον εκάστοτε αγοραστή, έρχεται σε σύγκρουση με την υπάρχουσα νομοθεσία, όσον αφορά την προστασία και την παράνομη παρέμβαση στην ιδιωτική ζωή, χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και γενικότερα για τη στήριξη των παράνομων δραστηριοτήτων. Η μη ορθή χρήση, για σκοπούς που δεν επιτρέπονται ή είναι σε αντίθεση με την ισχύουσα νομοθεσία, με κανένα τρόπο δεν ενθαρρύνεται ή διευκολύνεται από την U R Safe ΕΠΕ και την ιστοσελίδα www.ursafe.gr. Η U R Safe ΕΠΕ μέσω της ιστοσελίδας www.ursafe.gr  δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την παράνομη χρήση των προϊόντων της  από τους αγοραστές της καθώς επίσης και για την διάχυση και διανομή σε τρίτους που δεν επιτρέπει η νομοθεσία. Ο αγοραστής δηλώνει ότι, έχοντας διαβάσει και συμφωνήσει στα παραπάνω ότι η U R Safe ΕΠΕ δεν φέρει οποιαδήποτε αστική ή ποινική ευθύνη μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την αγορά . Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτούς σκοπούς.

Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς.  Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.