Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ρολόι GPS Tracker A16 με μετρητή καρδιακών παλμών

Φροντίδα Ηλικιωμένων / GPS trackers για ηλικιωμένους

  • Αγοράστε και χωρίς εγγραφή

    Τώρα μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας χωρίς να χρειάζεται εγγραφή.
  • Αγοράστε και χωρίς πιστωτική

    Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε και να πληρώσετε κατά την παράδοση (αντικαταβολή) ή με τραπεζική κατάθεση.

Ρολόι GPS Tracker A16 με μετρητή καρδιακών παλμών

ΚΩΔΙΚΟΣ
1570.200110
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΤΙΜΗ
84,95€
Ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2106777921
Περιγραφή Προϊόντος

Το νέο Α16 ρολόι/GPS tracker σας προσφέρει εκπληκτικές δυνατότητες, χωρίς συνδρομές!  Με εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας (Android, iOS) ή μέσω web στον υπολογιστή σας, μπορείτε όχι μόνο να παρακολουθείτε αλλά και να ρυθμίζετε τις παραμέτρους της συσκευής απομακρυσμένα.  

Με πολύ μικρό μέγεθος, πολύ βολικό στη χρήση. Μπορείτε εύκολα να βρείτε άπειρες εφαρμογές για χρήση της συσκευής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στη φροντίδα ειδικών πληθυσμών, όπως οι ηλικιωμένοι και τα παιδιά.  Ενώ με τη δυνατότητα Voice Monitoring που προσφέρει μπορείτε όχι μόνο να βλέπετε που βρίσκεται η συσκευή αλλά και να ακούτε τι γίνεται στο χώρο που βρίσκεται, και να μιλάτε στο χρήστη.  Επίσης σας δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης των καρδιακών παλμών του χρήστη ανά πάσα στιγμή αλλά και την καμπύλη που ακολούθησαν οι καρδιακοί παλμοί καθόλη τη διάρκεια της ημέρας

Και με μπαταρία που μπορεί να κρατήσει μέχρι 5 ημέρες (ιδανικές συνθήκες, ελάχιστη κατανάλωση, εντοπισμός κάθε 60 λεπτά), δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μη μείνει από μπαταρία κατά τη διάρκεια της ημέρας και δεν μπορείτε να εντοπίσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Διατίθεται σε ασημί με μαύρο λουράκι.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ: