Πάρκο Παιχνιδιού BabyDan Park-A-Kid Άσπρο 360εκ.

Κωδικός
1160.130210
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Τιμή
295,00 €
Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Περιγραφή Προϊόντος

Ένα μοναδικό σχέδιο που ανέπτυξε η BabyDan, με πολλαπλές δυνατότητες σε ένα προϊόν.  

Η περιφέρεια του Park-a-Kid είναι 360 εκ.

Αποτελείται από: 1 τμήμα - πόρτα (72εκ.) 4 τμήματα των 72εκ.

Στρωματάκι παιχνιδιού (πλένεται στο πλυντήριο)

Εγκεκριμένο βάσει των προδιαγραφών: ΕΝ12227:2010

Τα περισσότερα πάρκα της αγοράς έχουν στενές πόρτες με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να μπείτε και να βγείτε.  Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σκύβετε και να προσπαθείτε να σηκώσετε το παιδί σας από την εξωτερική πλευρά του πάρκου, ακόμα και αν αυτό κάθεται στη μέση του πάρκου.  Αυτό δεν κάνει καλό στη σπονδυλική στήλη.  Αν υποφέρετε από τη μέση σας θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα αυτό το προσόν του Park-a-Kid.  Η έξτρα φαρδιά πόρτα του πάρκου (σε σχέση με αυτές του ανταγωνισμού)  σας δίνει τη δυνατότητα να μπείτε στο πάρκο άνετα, ακόμα και να γονατίσετε γιατί χωράτε!!!  

Και όταν πλέον δεν το χρειάζεστε σαν πάρκο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν διαχωριστικό χώρου, προστατευτικό τζακιού, ή πόρτα ασφαλείας (θα χρειαστείτε έξτρα αξεσουάρ - δεν περιλαμβάνονται).

Εχει κατασκευαστεί στη Δανία από τη BabyDan, κορυφαία εταιρία στην ασφάλεια του παιδιού, με τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Από ποιοτικά άριστα υλικά, που δεν συγκρίνονται με άλλα προϊόντα χαμηλής ποιότητας που δεν προσφέρουν αντίστοιχη ασφάλεια.

Βάρος: 23.00 kg

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ:

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας