Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ποιοι Είμαστε

Mία φρέσκια πρόταση από την URSafe: One stop shop για την ασφάλεια όλων!

Eίμαστε μία νέα εταιρία που συγκέντρωσε κάτω από μία στέγη τα αναγκαία προϊόντα ασφάλειας αλλά και υγιεινής και φροντίδας, για όλους μας (εγκύους, μωρά, παιδιά, εφήβους, ενήλικες, υπερήλικες).

Η ιδέα για την δημιουργία αυτού του νέου χώρου ξεκίνησε από μία προσωπική εμπειρία. Το 2008 χάσαμε (για λίγα λεπτά ευτυχώς) σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο της Αθήνας, την μόλις 2,5 ετών τότε κορούλα μας, η οποία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αποφάσισε να ανακαλύψει και τον υπόλοιπο κόσμο. Μοιρασθήκαμε την εμπειρία μας με φίλους και όλοι είχαν να μας πουν μία παρόμοια ιστορία.

Έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο που θα προσφέρει καινοτόμες πρακτικές λύσεις με προϊόντα προστασίας για τα παιδιά μας από τους μεγάλους αλλά και τους καθημερινούς μικρότερους κινδύνους. Υπάρχουν πραγματικά πολλοί κίνδυνοι γύρω μας, που πολλές φορές δεν τους συνειδητοποιούμε καν. Στην U R Safe παρέχουμε τα κατάλληλα εφόδια για να αναγνωρίσουμε και να προλάβουμε αυτούς τους κινδύνους.

Στην πορεία όμως συνειδητοποιήσαμε ότι όσο ευαίσθητα είναι τα παιδιά μας τόσο ευάλωτοι είναι και οι γονείς μας. Σκεφθήκαμε τους ηλικιωμένους, που μπορεί να βρίσκονται μόνοι, χωρίς βοήθεια, με τα προβλήματα της ηλικίας τους. Σκεφθήκαμε πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσουν μερικές φορές ακόμα και τις καθημερινές τους ανάγκες. Οι συνεχείς ανακοινώσεις (silver alert) για εξαφάνιση ηλικιωμένων μας έδειξαν ότι ακόμα και μία βόλτα, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Αλλά ακόμα και οι ίδιοι έχουμε ανάγκη να νιώσουμε ασφαλείς μέσα σε ένα συνεχώς πιο εχθρικό περιβάλλον, σε πόλεις που εν μέσω κρίσης γίνονται όλο και πιο αφιλόξενες. Για αυτούς τους λόγους αποφασίσαμε και επεκτείναμε τα προϊόντα μας για να καλύπτουν τις ανάγκες όλων μας. Γιατί όλοι χρειαζόμαστε ασφάλεια και προστασία. Στην U R Safe θα βρείτε leading προϊόντα από εξειδικευμένα brands της Ευρώπης, της Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής, που θα σας μειώσουν το άγχος και την ανασφάλεια, με λύσεις, μοναδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Ένας ολοκληρωμένος κόσμος ασφάλειας, υγιεινής και φροντίδας, για τους πολύ μικρούς έως τους πολύ μεγάλους. Για κάθε ηλικία και κάθε περίπτωση αλλά και κάθε τσέπη.