Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κοριός Καταγραφής Σταθερού Τηλεφώνου URS-12

Παρακολούθηση / Gadgets / Κοριοί Παρακολούθησης

  • Αγοράστε και χωρίς εγγραφή

    Τώρα μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας χωρίς να χρειάζεται εγγραφή.
  • Αγοράστε και χωρίς πιστωτική

    Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε και να πληρώσετε κατά την παράδοση (αντικαταβολή) ή με τραπεζική κατάθεση.

Κοριός Καταγραφής Σταθερού Τηλεφώνου URS-12

ΚΩΔΙΚΟΣ
1460.520110
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΤΙΜΗ
75,00€
59,95€
Ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2106777921
Περιγραφή Προϊόντος

Ο κοριός καταγραφής σταθερής τηλεφωνίας συνδέεται μεταξύ της τηλεφωνικής γραμμής και της συσκευής τηλεφώνου και καταγράφει αυτόματα τις κλήσεις. Εχετε όμως τη δυνατότητα να επιλέγετε εσείς (πατώντας το αντίστοιχο κουμπί) πότε θέλετε να καταγράφει και πότε όχι.

Το προϊόν αυτό σκοπό έχει να βοηθήσει τους γονείς ν’ ασκήσουν γονεϊκό έλεγχο στα ανήλικα τέκνα τους.

Μιρκό και διακριτικό, με διαστάσεις μόλις 10 Χ 6 Χ 3 εκ. μπορεί άνετα να μην γίνει αντιληπτό.

Δέχεται κάρτα μνήμης SD μέχρι 8GB (δεν περιέχεται στη συσκευασία), με δυνατότητα καταγραφής κλήσεων μέχρι 295 ώρες.  Καταγράφει ημερομηνία και ώρα.

Οι ηχογραφήσεις των κλήσεων γίνονται σε αρχεία ΜΡ3. Επίσης διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο, για την ακρόαση των κλήσεων από τη συσκευή, χωρίς τη χρήση υπολογιστή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν και η εμπορία του εξοπλισμού παρακολούθησης είναι απολύτως νόμιμη, είναι πιθανόν ότι τελική χρήση τους από τον εκάστοτε αγοραστή, έρχεται σε σύγκρουση με την υπάρχουσα νομοθεσία, όσον αφορά την προστασία και την παράνομη παρέμβαση στην ιδιωτική ζωή, χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και γενικότερα για τη στήριξη των παράνομων δραστηριοτήτων. Η μη ορθή χρήση, για σκοπούς που δεν επιτρέπονται ή είναι σε αντίθεση με την ισχύουσα νομοθεσία, με κανένα τρόπο δεν ενθαρρύνεται ή διευκολύνεται από την U R Safe ΕΠΕ και την ιστοσελίδα www.ursafe.gr. Η U R Safe ΕΠΕ μέσω της ιστοσελίδας www.ursafe.gr  δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την παράνομη χρήση των προϊόντων της  από τους αγοραστές της καθώς επίσης και για την διάχυση και διανομή σε τρίτους που δεν επιτρέπει η νομοθεσία. Ο αγοραστής δηλώνει ότι, έχοντας διαβάσει και συμφωνήσει στα παραπάνω ότι η U R Safe ΕΠΕ δεν φέρει οποιαδήποτε αστική ή ποινική ευθύνη μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την αγορά . Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτούς σκοπούς.

Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς.  Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.