Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

CW110 Clean-Waves Patch χώρου κατά της Ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας

Υγεία/Προσωπική Φροντίδα / Προστασία από Ακτινοβολία

  • Αγοράστε και χωρίς εγγραφή

    Τώρα μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας χωρίς να χρειάζεται εγγραφή.
  • Αγοράστε και χωρίς πιστωτική

    Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε και να πληρώσετε κατά την παράδοση (αντικαταβολή) ή με τραπεζική κατάθεση.

CW110 Clean-Waves Patch χώρου κατά της Ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας

ΚΩΔΙΚΟΣ
1495.750120
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΤΙΜΗ
45,00€
Ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2106777921
Περιγραφή Προϊόντος

Αυτοκόλλητο χώρου κατά της Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας από router, laptop, desktop, tablet κινητά και όλες τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.  Τοποθετείται στο χώρο και καλύπτει μέχρι 50τ.μ.

Στη σύγχρονη εποχή το σώμα μας εκτίθεται σε ηλεκτρομαγνητικά κύματα, από κινητά και ασύρματα τηλέφωνα, ασύρματα δίκτυα, τηλεοράσεις, υπολογιστές και άλλες συσκευές που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία η οποία μας βομβαρδίζει καθημερινά όλη μέρα. Μία ηλεκτρομαγνητική μόλυνση που δεν την βλέπουμε αλλά μας επηρεάζει όλους με καταστροφικές συνέπειες. Πλέον όλες οι έρευνες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του εγκεφάλου. Αρκεί κανείς να διαβάσει την 'Εκθεση Bio-Initiative. Δεν έχουμε ενέργεια, αισθανόμαστε συνεχώς κουρασμένοι ακόμα και το πρωί, έχουμε πονοκεφάλους, έλλειψη συγκέντρωσης κ.ά..

Τρισδιάστατη πολυστρωματική τεχνολογία:

Η αλλαγή φάσης 180° είναι η ίση αντίδραση σε μία δύναμη  που εξασκείται, με αποτέλεσμα να ακυρώνεται το αποτέλεσμα της δύναμης αυτής.  Για παράδειγμα αν σπρώξουμε μία πόρτα με δύναμη αυτή θα ανοίξει.  Αν τώρα σπρώξουμε την πόρτα την ίδια ακριβώς στιγμή με ίση δύναμη από την πίσω πλευρά (180°), τότε η πόρτα δε θα μετακινηθεί και θα μείνει σταθερή, γιατί η μία δύναμη ακυρώνει την άλλη.  Ο ίδιος κανόνας της φυσικής ισχύει και για τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα. 

Με τον ίδιο τρόπο τα αυτοκόλλητα Clean-Waves ακυρώνουν τις συνέπειες στον οργανισμό των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που εκπέμπουν οι συσκευές (κινητά και ασύρματα τηλέφωνα, όλων των συσκευών wi-fi, αλλά και όλων των συσκευών που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία) χωρίς να επηρεάζουν τη λειτουργία των συσκευών. 

Εφαρμόζοντας τα αυτοκόλλητα Clean-Waves στις συσκευές λειτουργούν με βάση την αρχή της αλλαγής φάσης 180° χάρη στις παθητικές κεραίες αντισταθμίζουν τα κύματα που εκπέμπουν οι συσκευές.  Τα αυτοκόλλητα Clean-Waves προστατεύουν από τις βιολογικές και θερμικές επιτπώσεις στον οργανισμό μας.  Λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου για τον ήχο.

Το 2017 η Clean-Waves εκμεταλλεύτηκε την τρισδιάστατη πολυφασική τεχνολογία και δημιούργησε τα αυτοκόλλητα Clean-Waves που αποτελούνται απο πολυστρωματικές κεραίες, που ενισχύουν την ακύρωση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σε πολλαπλά επίπεδα.  Η αλλαγή φάσης παράγει αντι-κύματα για απαραμίλλη βιολογική προστασία έναντι των θερμικών και μη-θερμικών επιπτώσεων σε ακόμα μεγαλύτερη ακτίνα από τη συσκευή..

Τα προϊόντα Clean-Waves αποδιαμορφώνουν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα στην περιοχή ακτινοβολίας, μετατρέποντάς τα σε αντισταθμιστικά κύματα (κύματα αντιδότου), τα οποία εξουδετερώνουν τις βλαβερές για τον άνθρωπο διεισδυτικές συχνότητες. Το αυτοκόλλητο Clean-Waves wi-fi Patch των 110 χιλιοστών καλύπτει χώρο μέχρι 50τ.μ. και είναι κατάλληλο για αντιστάθμιση ακτινοβολίας από modem, router, wi-fi αναμεταδότες, multimedia players, laptop, tablets, κινητά και άλλες παρόμοιες συσκευές.

Το Clean-Waves wi-fi Patch των 110 χιλιοστών αποτελείται από 336 πολυστρωματικές παθητικές κεραίες που λαμβάνουν όλες τις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες που μολύνουν το περιβάλλον γύρω μας.

Χαρακτηριστικά:

- Διάμετρος: 110χιλιοστά

- Πάχος: 0,50 χιλιοστά

- Αποτελείται από 336 πολυστρωματικές εύκαμπτες κεραίες.

- Εγγύηση ποιότητας: EU-> ISO9001 USA-> UL

- Εγγύηση λειτουργίας εφ'όρου ζωής.

- Διεθνής πατέντα WIPO

- Γαλλική τεχνολογία

Τα προϊόντα Clean-Waves δεν επηρεάζουν τη λειτουργία των συσκευών ούτε μειώνουν τη δύναμη του σήματος που εκπέμπουν οι συσκευές.

Τα προϊόντα Clean-Waves είναι η μετεξέλιξη και βελτίωση των προϊόντων Life-Maxx.

Απαραίτητο για όλους που θέλουν να προστατευτούν από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.