Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Universal patch Clean-Waves κατά της Ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας

Υγεία και Ευεξία / Gadgets / Προστασία από Ακτινοβολία

  • Αγοράστε και χωρίς εγγραφή

    Τώρα μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας χωρίς να χρειάζεται εγγραφή.
  • Αγοράστε και χωρίς πιστωτική

    Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε και να πληρώσετε κατά την παράδοση (αντικαταβολή) ή με τραπεζική κατάθεση.

Universal patch Clean-Waves κατά της Ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας

ΚΩΔΙΚΟΣ
1495.750100
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΤΙΜΗ
15,00€
Ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2106777921
Περιγραφή Προϊόντος

Αυτοκόλλητο κατά της Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας για κινητά τηλέφωνα, ασύρματα τηλέφωνα, tablets, ηχεία και λοιπές συσκευές bluetooth.

Στη σύγχρονη εποχή το σώμα μας εκτίθεται σε ηλεκτρομαγνητικά κύματα, από κινητά και ασύρματα τηλέφωνα, ασύρματα δίκτυα, τηλεοράσεις, υπολογιστές και άλλες συσκευές που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία η οποία μας βομβαρδίζει καθημερινά όλη μέρα. Μία ηλεκτρομαγνητική μόλυνση που δεν την βλέπουμε αλλά μας επηρεάζει όλους με καταστροφικές συνέπειες. Πλέον όλες οι έρευνες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του εγκεφάλου. Αρκεί κανείς να διαβάσει την 'Εκθεση Bio-Initiative. Δεν έχουμε ενέργεια, αισθανόμαστε συνεχώς κουρασμένοι ακόμα και το πρωί, έχουμε πονοκεφάλους, έλλειψη συγκέντρωσης κ.ά..

Τα προϊόντα Clean-Waves αποδιαμορφώνουν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα στην περιοχή ακτινοβολίας, μετατρέποντάς τα σε αντισταθμιστικά κύματα (κύματα αντιδότου), τα οποία εξουδετερώνουν τις βλαβερές για τον άνθρωπο διεισδυτικές συχνότητες. Το αυτοκόλλητο Universal Clean-Waves των 25 χιλιοστών είναι κατάλληλο για χρήση για κινητά τηλέφωνα, ασύρματα τηλέφωνα, tablets, ασύρματα bluetooth ηχεία, ασύρματες συσκευές multimedia (Chromecast, κλπ), GPS και άλλες παρόμοιες συσκευές.

Το Universal Clean-Waves των 25 χιλιοστών αποτελείται από 8 πολυστρωματικές παθητικές κεραίες που λαμβάνουν όλες τις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες που μολύνουν το περιβάλλον γύρω μας.

Χαρακτηριστικά:

- Διάμετρος: 25χιλιοστά

- Πάχος: <0,25χιλιοστά

- Αποτελείται από 8 πολυστρωματικές εύκαμπτες κεραίες.

- Εγγύηση ποιότητας: EU-> ISO9001 USA-> UL

- Εγγύηση λειτουργίας εφ'όρου ζωής.

- Διεθνής πατέντα WIPO

- Γαλλική τεχνολογία

Τα προϊόντα Clean-Waves δεν επηρεάζουν τη λειτουργία των συσκευών ούτε μειώνουν τη δύναμη του σήματος που εκπέμπουν οι συσκευές.

Τα προϊόντα Clean-Waves είναι η μετεξέλιξη και βελτίωση των προϊόντων Life-Maxx.

Απαραίτητο για όλους που θέλουν να προστατευτούν από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.