Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κάγκελα προστασίας για μπαλκόνι 40εκ. ύψος χωρίς διάτρηση κουπαστής

  • Αγοράστε και χωρίς εγγραφή

    Τώρα μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας χωρίς να χρειάζεται εγγραφή.
  • Αγοράστε και χωρίς πιστωτική

    Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε και να πληρώσετε κατά την παράδοση (αντικαταβολή) ή με τραπεζική κατάθεση.

Κάγκελα προστασίας για μπαλκόνι 40εκ. ύψος χωρίς διάτρηση κουπαστής

ΚΩΔΙΚΟΣ
1165.100111
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
ΤΙΜΗ
0,00€
Ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2106777921
Περιγραφή Προϊόντος

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πρόσθετα πλαστικά κάγκελα προστασίας για παιδιά.

Μετά από μεγάλη μελέτη από έμπειρους σχεδιαστές και μηχανικούς κατασκευάστηκε το κάγκελο παιδικής προστασίας. Τηρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και είναι φτιαγμένο από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Τα κάγκελα προστασίας είναι φτιαγμένα από σκληρό PVC και σκληρό Polypropylen (PP) καθώς και από ανοξείδωτα μεταλλικά στηρίγματα. Έχουν περάσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους ώστε να είναι απολύτως ασφαλή για τα παιδιά και να παραμένουν αναλλοίωτα σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Αποτελείται από δυο παράλληλα οριζόντια κάγκελα και κάθετα στοιχεία διαμέτρου Φ25 (2,50 cm)  με απόσταση 9 εκατοστών μεταξύ τους. Έτσι  είναι αδύνατο να περάσει ανάμεσά τους ένα παιδί (αλλά και το σκυλάκι σας) και παράλληλα σας δίνει πρόσβαση χωρίς πρόβλημα στην τέντα που ίσως να έχετε στο μπαλκόνι σας.

Τα κάγκελα προστασίας χαρακτηρίζονται από την αρτιότητα της κατασκευής και της τοποθέτησής τους. Το καθαρό ύψος τους είναι 40,45,50 ή 55 cm μετρώντας πάντα από το πάνω μέρος του καγκέλου. Η πολυετής μας εμπειρία σας εξασφαλίζει μια άρτια κατασκευή, χωρίς κενά και απολύτως ευθυγραμμισμένα κάγκελα που προσαρμόζονται σε όλα τα είδη και σχήματα βεράντας.

Τοποθέτηση

 Τα κάγκελα παιδικής προστασίας είναι ειδικά μελετημένα ώστε να ακολουθούν οποιοδήποτε σχήμα βεράντας (καμπύλες, γωνίες, αυξομειώσεις ύψους κουπαστής κλπ) πάντα με την ίδια σταθερότητα και χωρίς καμια επιβάρυνση. Μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα χωρίς καμία ζημιά και να μεταφερθούν σε άλλη κουπαστή σε περίπτωση μετακόμισης. Η τοποθέτηση ή η επανατοποθέτηση του προϊόντος γίνεται από εξειδικευμένα συνεργεία.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα κάλυψης ανοιγμάτων στα υπάρχοντα κάγκελα σε περίπτωση που έχουν μεγάλα κενά μεταξύ τους.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το κόστος τοποθέτησης για Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για άλλες περιοχές, θα σας δώσουμε προσφορά.

Η τιμή ισχύει για 1τρέχον μέτρο και αφορά κάγκελα με διάτρηση της κουπαστής.

Καλέστε μας για προσφορά: 210 677-7921