Πολιτική Επιστροφών

Α. Επιστροφές προϊόντων με χρέωση της URSAFE ΕΠΕ (ΕΤΑΙΡΕΙΑ) σε περίπτωση αποστολής με εταιρία κούριερ

 

Η επιστροφή προϊόντων γίνεται με χρέωση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ μετά από ενημέρωση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και μόνο μέσω της εταιρίας κούριερ με την οποία παραδόθηκαν τα προϊόντα και ειδικά μέσω της εταιρίας ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ή ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ή F.I.S. COURIER (μόνο για εντός Αθηνών) εντός 20 ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής τους και συγκεκριμένα:

 

  1. Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες παραδίδονται άλλα από τα παραγγελθέντα-πωληθέντα, κατά είδος ή ποσότητα.
  2. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το είδος φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα (εφόσον αυτό βεβαιωθεί από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ).
  3. Στις περιπτώσεις επιστροφής με χρέωση της εταιρείας τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη και στο χρόνο που συμφωνήθηκε υπό την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα βρίσκονται στις πρωτότυπες συσκευασίες τους, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί, υποστεί ζημιά ή αλλοίωση.
  4. Κατά την επιστροφή των προϊόντων, σε περίπτωση κατασκευαστικού ελαττώματος, θα πραγματοποιείται επισκευή, αν είναι δυνατή, αφού γίνει έλεγχος. Αλλιώς θα γίνεται αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων στον πελάτη με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η πληρωμή τους (δηλαδή με επιστροφή μετρητών σε περίπτωση που η αγορά είχε εξοφληθεί μετρητοίς, με πίστωση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας σε περίπτωση αγοράς με χρέωση τέτοιας κάρτας κ.ο.κ.) με επιμέλεια της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που αποφασίζει η εκδότρια της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας τράπεζα η οποία ρυθμίζεται από τη σύμβαση της τράπεζας με τον πελάτη.

 

Β. Επιστροφές προϊόντων λόγω υπαναχώρησης του πελάτη (χωρίς ευθύνη της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ) γίνονται με χρέωση του πελάτη σε περίπτωση αποστολής με εταιρία κούριερ και εντός 20 ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής τους.

 

Γ. Επιστροφές προϊόντων γίνονται και στο φυσικό μας κατάστημα στην οδό Μιχ. Χατζηκωνσταντή αρ. 45, Αμπελόκηποι-Αθήνα (δίπλα στο Γηροκομείο Αθηνών), με την επίδειξη του σχετικού φορολογικού παραστατικού, εντός (20) ημέρων από την ημερομηνία αγοράς.

 

Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη (χωρίς να έχει ανοιχτεί) τη συσκευασία του. Τα προς επιστροφή-αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.

 

Σημείωση: Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε μπιμπερό, μάσκες και γενικώς προϊόντα που έχουν σχέση με την υγιεινή (πιπίλες, θερμόμετρα, κλπ).

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας