Αρχική / Παρακολούθηση και επίβλεψη / GPS Trackers / S6 GPS για την ανεύρεση οχημάτων με μπαταρία 10000mAh

S6 GPS για την ανεύρεση οχημάτων με μπαταρία 10000mAh

Κωδικός
1570.200160
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Τιμή
69,95 €
165,00 € -58%

Περιγραφή Προϊόντος

Το νέο S6 GPS σας προσφέρει εκπληκτικές δυνατότητες, χωρίς συνδρομές!  Με εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας (Android, iOS) ή μέσω web στον υπολογιστή σας, μπορείτε όχι μόνο να παρακολουθείτε αλλά και να ρυθμίζετε τις παραμέτρους της συσκευής απομακρυσμένα.  

Το S6 GPS διαθέτει πολύ μεγάλη μπαταρία (10.000 mAh) και είναι πολύ εύκολο στην απόκρυψη και την τοποθέτηση του, καθότι δεν χρειάζεται καλωδιώσεις.  Μπορείτε εύκολα να βρείτε άπειρες εφαρμογές για χρήση της συσκευής. 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους κλάδους, όπως  επιχειρήσεις, βιοτεχνίες και βιομηχανίες, μεταφορικές εταιρίες και εταιρίες logistics, με διαφόρους σκοπούς όπως η ανεύρεση οχημάτων, ακόμα και δεμάτων. 

Οι  διαστάσεις της συσκευής (116 Χ 68 Χ 24 mm.) και το βάρος της (150 γραμ.) επιτρέπουν την τοποθέτησή της σε οποιοδήποτε σημείο.

Ενώ με τη δυνατότητα Voice Monitoring που προσφέρει μπορείτε όχι μόνο να βλέπετε που βρίσκεται η συσκευή αλλά και να ακούτε τι γίνεται στο χώρο που βρίσκεται.

Και με μπαταρία που μπορεί να κρατήσει μέχρι 60 ημέρες (ιδανικές συνθήκες, ελάχιστη κατανάλωση, εντοπισμός κάθε 60 λεπτά), δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μη μείνει από μπαταρία και δεν μπορείτε να εντοπίσετε το στίγμα του. 

Βάρος: 0.50 kg

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ:

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας