Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής

Τρόποι αποστολής & παράδοσης, Χρόνοι παράδοσης

 

1) Παραλαβή από το κατάστημά της U R Safe στην οδό Χατζηκωνσταντή 45 & Λάμψα (Αμπελόκηποι-Γηροκομείο), Αθήνα. Πάντα να προηγείται τηλεφωνική επιβεβαίωση, για την διαθεσιμότητα του προιόντος που σας ενδιαφέρει, καθώς και επιβεβαίωση του ωραρίου λειτουργίας.  

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη:10:00-16:00 Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:00-19:00 & Σάββατο 10:00-15:00.

 

2) Παράδοση με Courier.  H παράδοση γίνεται: σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, εάν το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο, και ανάλογα με τον προορισμό και τη χρονική περίοδο. Σε περιόδους υψηλού φόρτου όπως Εορταστική περίοδο Χριστουγέννων - Πάσχα, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφοροποιηθεί. 

 

* Για πολύ απομακρυσμένες - δυσπρόσιτες περιοχές ίσως χρειαστεί 1-3 ημέρες επιπλέον.

 

* Εάν ένα προϊόν έχει εξαντληθεί ή δεν υπάρχει άμεσα παραδοτέο, τότε συνεννοήστε με το τμήμα πωλήσεων της U R Safe για την ημερομηνία παράδοσης και αποστολής ή αλλαγής του με κάποιο παρόμοιο προϊόν.

 

* Για όλη την Ελλάδα, τα έξοδα αποστολής είναι: 2,95 € για δέματα μέχρι 2 κιλά, και 0,90 € για κάθε επιπλέον κιλό. Σημ.: Το βάρος των προϊόντων υπολογίζεται είτε βάσει του πραγματικού βάρους, είτε βάση του όγκου του δέματος προς αποστολή. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπολογίζει το βάρος ανάλογα ποιό είναι μεγαλύτερο.  

* Εάν επιθυμείτε πληρωμή με αντικαταβολή η επιπλέον χρέωση είναι: 2,00 €

 

 * Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη. Η εταιρία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν ζημιές που θα προκληθούν κατά την μεταφορά. Τα προϊόντα είναι ασφαλισμένα μέχρι του ποσού των 200,00€. Υπάρχει δυνατότητα περαιτέρω ασφάλισης των προϊόντων με κόστος 4,20€ + ΦΠΑ 24% ανά αντικείμενο/αποστολή, και 1% επί της δηλωμένης αξίας της αποστολής. Παρακαλούμε επικοινωνείστε με την εταιρία μας για συνεννόηση.

 

3) Όλες οι αποστολές εκτός Ελλάδας εκτελούνται μέσω Ταχυδρομείου, ή με υπηρεσία Courier διεθνών αποστολών, ανάλογα την επιλογή σας κατά τη διαδικασία παραγγελίας. Αποστολές εξωτερικού δεν πραγματοποιούνται με αντικαταβολή, παρά μόνο με τραπεζική κατάθεση, πιστωτική κάρτα ή Paypal. 

 

Τρόποι πληρωμής

 

Τρόποι πληρωμής της παραγγελίας

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.ursafe.gr σας δίνει την δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας με οποιονδήποτε από τους ακόλουθους τρόπους σας εξυπηρετεί :

 

* Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας μέσω του ασφαλούς ιστότοπου της Alpha Bank.

 

* Με χρέωση του λογαριασμού σας μέσω PayPal.

 

* Με αντικαταβολή κατά την παράδοση (μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας).

 

* Με κατάθεση σε τράπεζα. Αν η παραγγελία δεν εξοφληθεί εντός 5 ημερών ακυρώνεται.

 

* Μετρητοίς στο κατάστημά μας Μιχαήλ Χατζηκωσταντή 45, Αμπελόκηποι (δίπλα στο Γηροκομείο), 11524.

 

1. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας (VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO) οποιασδήποτε τράπεζας μέσω του ασφαλούς ιστότοπου της Alpha Bank. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και χρεωστικές και Prepaid κάρτες Electron & Maestro 

 

 

Η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής. Αυτό εγγυάται το σύστημα ασφαλών συναλλαγών ειδικά ανεπτυγμένο για αγορές μέσω διαδικτύου. Με το σύστημα αυτό δίνετε τα στοιχεία της κάρτας σας σε μία απολύτως ασφαλή περιοχή του διαδικτύου, όπου και αποκλείεται ο κίνδυνος υποκλοπής των στοιχείων σας. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

 

2. Μέσω PayPal με χρέωση του λογαριασμού σας ή της πιστωτικής σας κάρτας (VISA, MASTERCARD, VISA ELECTRON, MAESTRO) οποιασδήποτε τράπεζας. Η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής. Αυτό εγγυάται το σύστημα ασφαλών συναλλαγών ειδικά ανεπτυγμένο για αγορές μέσω διαδικτύου. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων του.

 

3. Με αντικαταβολή, με Γενική Ταχυδρομική, ΕΛΤΑ κούριερ ή Swift Mail  (εντός Ελλάδας μόνο). Τα προϊόντα έρχονται μέσω της εταιρίας κούριερ και πληρώνετε την στιγμή της παραλαβής των εμπορευμάτων επιβαρυνόμενοι και τα έξοδα αποστολής όπως περιγράφονται παραπάνω. Η αποστολή με τη μέθοδο της αντικαταβολής επιβαρύνεται με 2,00 €.

 

4. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.  Μπορείτε να μας καταθέσετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς. Προσοχή:  Αν κάνετε μεταφορά χρημάτων από άλλη τράπεζα θα πρέπει να καλύψετε όλα τα έξοδα της μεταφοράς (όχι μόνο τα δικά σας), αλλιώς η παραγγελία σας δε θα μπορεί να εκτελεστεί.   Αν η παραγγελία δεν εξοφληθεί εντός 5 ημερών ακυρώνεται.

 

Τράπεζα Alpha Bank

 

Αριθμός λογαριασμού: 29200 23300 00510

 

IBAN: GR05 0140 2920 2920 0233 0000 510

 

BIC: CRBAGRAAXXX

 

Τράπεζα Eurobank 

 

Αριθμός λογαριασμού: 0026 0091 730200 608186

 

IBAN: GR28 0260 0910 0007 3020 0608 186

 

BIC: EFGBGRAA

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.  ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.  Όταν η κατάθεση γίνεται απ΄ευθείας στην τράπεζα στην οποία υπάρχει ο λογαριασμός (ή σε τράπεζα του ίδιου ομίλου) δεν υπάρχει προμήθεια από την τράπεζα. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο info@ursafe.gr. Με την επιβεβαίωση της κατάθεσης, αποστέλλουμε την παραγγελία σας. Αν η παραγγελία δεν εξοφληθεί εντός 5 ημερών ακυρώνεται.

 

5. Μετρητοίς στο κατάστημά μας Μιχαήλ Χατζηκωσταντή 45, Αμπελόκηποι (δίπλα στο Γηροκομείο), 11524.

 

Τρόποι Παραγγελίας

 

Τρόποι Παραγγελίας - Διαθεσιμότητα Προιόντων - Χρόνοι Παράδοσης.

 

Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση σας μέσα από μια απλή, γρήγορη, ασφαλή και ευχάριστη διαδικασία συναλλαγής:

 

Τρόποι Παραγγελίας

 

Μπορείτε να παραγγείλετε και να αγοράσετε τα προϊόντα μας με 2 τρόπους : 1) Παραγγελία on-line μέσα από τον ιστότοπό μας www.ursafe.gr Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές σελίδες. Πατήστε στο σύνδεσμο [αγορά] δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας, το οποίο είναι ενιαίο για όποια αγορά και αν πραγματοποιήσετε κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής σας . (Δηλώστε μας εάν επιθυμείται απόδειξη εφόσον είστε ιδιώτης ή τιμολόγιο εφόσον είστε επαγγελματίας ). Όταν τελειώσετε τις επιλογές σας, θα περάσετε σε ασφαλή σύνδεση - πιστοποιημένη - όπου θα σας ζητηθεί να ορίσετε τρόπο πληρωμής και αποστολής. 2) Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στo 210 677-7921, Δευτέρα, Τετάρτη 10:00-16:00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00-19:00.

 

Επιβεβαίωση της παραγγελίας

 

Μετά την παραγγελία σας και εφόσον το ποσό των αγορών σας υπερβαίνει το ποσό των 300 ευρώ, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail (στην από εσάς υποδειχθείσα ηλεκτρονική διεύθυνση) ή μέσω τηλεφώνου για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας. Εάν δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία μαζί σας η παραγγελία παραμένει εκκρεμής για μία εβδομάδα, μετά την άπρακτη πάροδο της οποίας η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτομάτως. To e-mail θα περιλαμβάνει τα προϊόντα που παραγγείλατε, την συνολική τιμή τους και τον τρόπο παραλαβής των προϊόντων που εσείς επιλέξατε.

 

Διαθεσιμότητα προϊόντων

 

Η διαθεσιμότητα των προϊόντων αλλάζει διαρκώς.  Κάποια από τα προϊόντα εξαντλούνται χωρίς να υπάρχει η απαιτούμενη ενημέρωση από τους διανομείς.  Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση ή μη εκτέλεση ορισμένων παραγγελιών.  Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε το κατάστημα www.ursafe.gr, θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφώνου, εντός 24 ωρών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας, ώστε να σας ενημερώσει για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Η τυχόν λοιπή παραγγελία σας μπορεί να εκτελείται κανονικά.

 

Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας

 

Η εκτέλεση της παραγγελία σας στο σύνολο της και η παράδοση των εμπορευμάτων θα διενεργηθεί, μέσω του καταστήματος www.ursafe.gr, εντός 2 εργάσιμων ημερών για όλη την Ελλάδα από την από μέρους μας λήψη της παραγγελίας σας, με εξαίρεση τις απομακρυσμένες περιοχές και τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των προϊόντων. Παραδόσεις θα πραγματοποιούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες των εμπορικών καταστημάτων. Σε άλλη περίπτωση θα ενημερώνεστε μέσω e-mail για την καθυστέρηση εκτέλεσης της παραγγελίας σας.

 

Ακύρωση (μέρους ή ολόκληρης) της παραγγελίας:

 

Επειδή συνήθως οι παραγγελίες εκτελούνται αυθημερόν, μπορείτε μόνο τηλεφωνικά να ακυρώσετε ολόκληρη ή μέρος της παραγγελίας σας, μέχρι τις 12:30 της ίδιας ημέρας (σε περίπτωση που η παραγγελία σας εστάλει απογευματινή ώρα, μπορείτε να καλέσετε μέχρι τις 12:30 της επόμενης ημέρας).  Σημείωση: Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας