Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

STT Carousel Φαρμάκων Ασύρματο

Προστασία Ηλικιωμένων / Τηλέφωνα με κουμπί SOS

  • Αγοράστε και χωρίς εγγραφή

    Τώρα μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας χωρίς να χρειάζεται εγγραφή.
  • Αγοράστε και χωρίς πιστωτική

    Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε και να πληρώσετε κατά την παράδοση (αντικαταβολή) ή με τραπεζική κατάθεση.

STT Carousel Φαρμάκων Ασύρματο

ΚΩΔΙΚΟΣ
1200.710500
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
ΤΙΜΗ
495,00€
Ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2106777921
Περιγραφή Προϊόντος

Διανεμητής φαρμάκων με συναγερμό.

Η συσκευή Careousel είναι ένας αυτόματος, προγραμματιζόμενος διανεμητής φαρμάκων που παρέχει 28 θέσεις φαρμάκων. Σε προκαθορισμένους χρόνους και μέχρι 28 φορές καθημερινά η συσκευή Careousel περιστρέφεται κατά μία θέση, και τα φάρμακα που βρίσκονται σε αυτή είναι διαθέσιμα για τον ασθενή να τα λάβει από το ανοιχτό πορτάκι στην επάνω πλευρά της συσκευής. Η συσκευή επίσης παράγει έναν ήχο υπενθύμισης για να μην ξεχάσει ο ασθενής να τα πάρει. Ο ασθενής δεν έχει πρόσβαση στα φάρμακα που βρίσκονται στις υπόλοιπες θέσεις της συσκευής.

Εάν ο ασθενής δεν πάρει τα φάρμακα από τη θυρίδα που έχει ανοίξει τότε η συσκευή Careousel, η οποία είναι εξοπλισμένη με πομπό ραδιοσημάτων, στέλνει σήμα στο σύστημα Careline Anna ή GSM, η οποία με τη σειρά της μας ειδοποιεί ότι ο ασθενής δεν έλανε τα φάρμακά του.

Για να πάρει τα φάρμακά του ο ασθενής από τη θυρίδα πρέπει να την αναποδογυρίσει. Με αυτό τον τρόπο η συσκευή αναγνωρίζει ότι ο ασθενής έλαβε τα φάρμακά του από τη θυρίδα και δεν ενεργοποιεί το συναγερμό. Η υπενθύμιση επαναλαμβάνεται σε μία ώρα.

Η συσκευή Careousel μπορεί να χωρέσει τα φάρμακα μίας εβδομάδας (4 δοσολογίες ημερησίως) ή 2 εβδομάδων (2 δοσολογίες ημερησίως). Η συσκευή κλειδώνει για την αποφυγή υπερδοσολογίας από λάθος.

Η συσκευή Careousel χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τα συτήματα CareLine Anna & GSM.