Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συσκευή Easy Tens Plus για οσφυαλγίες, ισχιαλγίες, μυϊκούς πόνους

Φροντίδα Παιδιού/Μαμάς / Συσκευές Tens για εγκύους-μαμάδες

  • Αγοράστε και χωρίς εγγραφή

    Τώρα μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας χωρίς να χρειάζεται εγγραφή.
  • Αγοράστε και χωρίς πιστωτική

    Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε και να πληρώσετε κατά την παράδοση (αντικαταβολή) ή με τραπεζική κατάθεση.

Συσκευή Easy Tens Plus για οσφυαλγίες, ισχιαλγίες, μυϊκούς πόνους

ΚΩΔΙΚΟΣ
1050.410130
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΤΙΜΗ
135,00€
110,00€
Ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2106777921
Περιγραφή Προϊόντος

Easy Tens Plus Dual Channel

- Άμεση ανακούφιση από τον πόνο

- Εύκολο στη χρήση

- Εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής

- Ανακουφίζει δύο περιοχές πόνου ταυτόχρονα

- 4 προρυθμισμένα προγράμματα και 1 ρυθμιζόμενο από το χρήστη

- Μεγάλη Ψηφιακή Οθόνη

- Προσαρμοστής πλάτους Παλμών

- Χρονοδιακόπτης

Το Easy Tens Plus είναι ένα καταπληκτικό, παυσίπονο χωρίς φάρμακα. Αυτή η ισχυρή ψηφιακή συσκευή TENS είναι απαλή, εκλεπτυσμένη και εύκολη στη χρήση. Διαθέτει 4 προρυθμισμένα προγράμματα για ευκολία στη χρήση: συνεχές, δυνατές ριπές, μασάζ και μικτό, και 1 πρόγραμμα που το ρυθμίζει ο χρήστης στις ανάγκες του.  Ρυθμίζετε εύκολα και γρήγορα το εύρος και τη συχνότητα του παλμού για ένα πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.   Ιδανικό για πολλές περιπτώσεις πόνου, και για όλες τις ηλικίες.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TENS ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ EASY TENS PLUS

Το TENS (ΤRANSCUTANEOUS ELECTRICAL NERVE STIMULATION = Διαδερματικός Ηλεκτρικός Νευρικός Ερεθισμός) είναι μία θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποιείται ευρέως στην αντιμετώπιση χρόνιου πόνου, αλλά και για την ανακούγιση από τον οξύ πόνο, που εκδηλώνεται στις νευρομυϊκές και μυοσκελετικές παθήσεις. To Smart Tens είναι ένας μικρός ηλεκτρικός διεγέρτης που λειτουργεί με μπαταρίες. Παράγει ηλεκτρικά σήματα που προκαλούν μία αίσθηση «μυρμηγκιάσματος» μέσω των αυτοκόλλητων ηλεκτροδίων που τοποθετούνται στο δέρμα, και απαλύνει τον πόνο που νοιώθετε με δύο τρόπους:

1. Αυτή η αίσθηση «ανταγωνίζεται» την αίσθηση του πόνου, έστι ώστε η αίσθηση του πόνου να εκλαμβάνεται από τον εγκέφαλο ως λιγότερο επώδυνη.

2. O εγκέφαλός σας υποκινείται από το Easy Tens Plus να απελευθερώσει ενδορφίνη, που είναι το φυσικό κατασταλτικό για τους σωματικούς πόνους. Τα ηλεκτρικά σήματα που παράγονται από τη συσκευή Easy Tens Plus, είναι βασισμένα σε μια αποδεδειγμένη ιατρική θεραπεία γνωστή ως TENS.   Χρησιμοποιώντας τις ειδικά επιλεγμένες συχνότητες και τους παλμούς, το Easy Tens Plus ανακουφίζει αποτελεσματικά μυϊκούς και τον πόνο της περιόδου. Το πλεονέκτημα από τη χρήση του Easy Tens Plus είναι ότι πρόκειται για μία μη επεμβατική θεραπεία. Κλινικές δοκιμές έχουν δείξει ότι το Easy Tens Plus είναι πολύ αποτελεσματικό και δεν έχει καμία παρενέργεια, όπως ναυτία και υπνηλία, οι οποίες συνήθως συνδέονται με τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την ανακούφιση του πόνου της περιόδου.

Το Easy Tens Plus είναι εύκολο στην χρήση και πολύ διακριτικό. Το μικρό του μέγεθος το κάνει άνετο να το φοράτε όλη τη μέρα και επιτρέπει να συνεχίσετε κανονικά τη ζωή σας χωρίς πόνο. Είναι πολύ σημαντικό να αφήσετε στο Easy Tens Plus χρόνο να δράσει. Αν μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος θεραπείας που κάνατε δεν έχετε ανακουφιστεί από τον πόνο τότε δοκιμάστε άλλες θέσεις τοποθέτησεις των αυτοκόλλητων ηλεκτροδίων.  Ακόμα και αν έχετε απόλυτη ανακούφιση καλό είναι να δοκιμάζετε και άλλες θέσεις. Η μέθοδος TENS χρησιμοποιείται τα τελευταία 30 χρόνια, και εφαρμόζεται σε μυϊκούς πόνους, σε πόνους αρθριτικών, σε επίτοκες γυναίκες, κατά τη διάρκεια του τοκετού (συσκευή ELLE TENS), για τη ελάττωση των πόνων που προκαλούν οι συσπάσεις του τοκετού, αλλά και για την αντιμετώπιση του μετεγχειρητικού πόνου της καισαρικής τομής (συμβουλευτείτε το γυναικολόγο σας πριν τη χρήση του ELLE TENS).