Αρχική / Δώρα & Best sellers / Ιδέες για δώρα / Για τη γυναίκα / T58 Ρολόι-GPS Μαύρο με μαύρο δερμάτινο λουρί για παιδιά και ηλικιωμένους

T58 Ρολόι-GPS Μαύρο με μαύρο δερμάτινο λουρί για παιδιά και ηλικιωμένους

Κωδικός
1570.200136
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Τιμή
64,95 €
105,00 € -38%

Περιγραφή Προϊόντος

Το νέο T58 ρολόι/GPS σας προσφέρει εκπληκτικές δυνατότητες, χωρίς συνδρομές!  Με εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας (Android, iOS) ή μέσω web στον υπολογιστή σας, μπορείτε να ρυθμίζετε τις παραμέτρους της συσκευής απομακρυσμένα.   Με πολύ μικρό μέγεθος, πολύ βολικό στη χρήση. Μπορείτε εύκολα να βρείτε άπειρες εφαρμογές για χρήση της συσκευής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στη φροντίδα ειδικών πληθυσμών, όπως οι ηλικιωμένοι και τα παιδιά. Ενώ προσφέρει δυνατότητα επικοινωνίας με το χρήστη σαν κινητό τηλέφωνο.  Και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας ο χρήστης, αλλά και να βλέπετε που βρίσκεται. 

Με μπαταρία που μπορεί να κρατήσει μέχρι 5 ημέρες (ιδανικές συνθήκες, ελάχιστη κατανάλωση, εντοπισμός κάθε 60 λεπτά), δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μη μείνει από μπαταρία κατά τη διάρκεια της ημέρας και δεν μπορείτε να βρείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Χρώμα: Μαύρο με μαύρο δερμάτινο λουράκι.

Εγχειρίδιο χρήσης στα Ελληνικά.

Βάρος: 0.50 kg

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας