Αρχική / Υγεία & Ευεξία / Τεστ χρήσης αλκοόλ και ουσιών / Τεστ χρήσης ουσιών / Τεστ Χρήσης Ουσιών για Κοκαΐνη COC300ng ONE STEP

Τεστ Χρήσης Ουσιών για Κοκαΐνη COC300ng ONE STEP

Κωδικός
1370.350102
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Τιμή
5,95 €

Περιγραφή Προϊόντος

- Τεστ χρήσης κοκαΐνης

- Πανεύκολο στη χρήση, απλό και οικονομικό τεστ χρήσης μίας ουσίας.

- Ανιχνεύει κοκαΐνη στα ούρα.

- Ακριβή αποτελέσματα σε 5’.

- Γίνεται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

- Συλλέγετε το δείγμα ούρων, βουτάτε τη λωρίδα εξέτασης στο δείγμα, τη βγάζετε και σε 5 λεπτά διαβάζετε τα αποτελέσματα.

Θέλετε να ξέρετε εάν ο γιός σας ή η κόρη σας κάνει χρήση κοκαϊνης; Υποπτεύεστε κάτι αλλά δεν είστε σίγουροι; 'Εχει πραγματικά αποτοξινωθεί ή κάνει πάλι χρήση; Ακόμα θέλετε να ξέρετε εάν ο υπάλληλός σας κάνει χρήση κοκαϊνης; Δεν αποδίδει στη δουλειά; Δείχνει ζαλισμένος, εκτός εαυτού; Κινδυνεύει η επιχείρησή σας; Τώρα υπάρχει λύση!

Με τα νέα τεστ χρήσης ουσιών ONE STEP μπορείτε να μάθετε άμεσα και γρήγορα, ακριβώς τί ουσίες καταναλώνει. Αυτό το τεστ είναι απόλυτα ακριβές και τα επίπεδα ευαισθησίας του ακολουθούν τα στάνταρ του SAMHSA USA (SUBSTANCE ABUSE and MENTAL HEALTH SERVICES ADMINISTRATION) και τα συνιστώμενα επίπεδα έχουν ορισθεί από το Αμερικάνικο Εθνικό Ινστιτούτο Χρήσης Ουσιών.

Για την πρόληψη, τον έλεγχο και την αποφυγή υποτροπής !! Για την πρόληψη και τον έλεγχο στο εργασιακό περιβάλλον!!

(ΠΡΟΣΟΧΗ: ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ) 

Βάρος: 0.10 kg

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ:

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας