Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τεστ Ναρκωτικών για Κοκαΐνη HomeHealth

Τεστ χρήσης ουσιών / Τεστ χρήσης ναρκωτικών ουσιών

  • Αγοράστε και χωρίς εγγραφή

    Τώρα μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας χωρίς να χρειάζεται εγγραφή.
  • Αγοράστε και χωρίς πιστωτική

    Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε και να πληρώσετε κατά την παράδοση (αντικαταβολή) ή με τραπεζική κατάθεση.

Τεστ Ναρκωτικών για Κοκαΐνη HomeHealth

ΚΩΔΙΚΟΣ
1370.350102
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΤΙΜΗ
6,50€
Ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2106777921
Περιγραφή Προϊόντος

- Τεστ χρήσης κοκαΐνης
- Πανεύκολο στη χρήση, απλό και οικονομικό τεστ χρήσης μίας ναρκωτικής ουσίας.
- Ανιχνεύει κοκαΐνη στα ούρα.
- Ακριβή αποτελέσματα σε 5’.
- Γίνεται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
- Συλλέγετε το δείγμα ούρων, βουτάτε τη λωρίδα εξέτασης στο δείγμα, τη βγάζετε και σε 5 λεπτά διαβάζετε τα αποτελέσματα.

Θέλετε να ξέρετε εάν ο γιός σας ή η κόρη σας κάνει χρήση ναρκωτικών; Υποπτεύεστε κάτι αλλά δεν είστε σίγουροι; 'Εχει πραγματικά αποτοξινωθεί ή κάνει πάλι χρήση; Θέλετε να μάθετε αλλά δε θέλετε να μάθει κι ο υπόλοιπος κόσμος; Ακόμα θέλετε να ξέρετε εάν ο υπάλληλός σας κάνει χρήση ναρκωτικών; Δεν αποδίδει στη δουλειά; Δείχνει ζαλισμένος, εκτός εαυτού; Κινδυνεύει η επιχείρησή σας;

Τώρα υπάρχει λύση! Με τα νέα τεστ χρήσης ναρκωτικών ουσιών μπορείτε να μάθετε άμεσα και γρήγορα, ακριβώς τί ουσίες καταναλώνει. Αυτό το τεστ είναι απόλυτα ακριβές και τα επίπεδα ευαισθησίας του ακολουθούν τα στάνταρ του SAMHSA USA (SUBSTANCE ABUSE and MENTAL HEALTH SERVICES ADMINISTRATION) και τα συνιστώμενα επίπεδα έχουν ορισθεί από το Αμερικάνικο Εθνικό Ινστιτούτο Χρήσης Ναρκωτικών (NIDA).
Για την πρόληψη, τον έλεγχο και την αποφυγή υποτροπής του ανθρώπου σας!!
Για την πρόληψη και τον έλεγχο στο εργασιακό περιβάλλον!! (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ)

Η U R Safe σας ενημερώνει οτι δεν πρέπει να υποβάλετε σε έλεγχο χρήσης ναρκωτικών ουσιών άτομο χωρίς τη συγκατάθεση του. Μόνος υπεύθυνος για τη νόμιμη χρήση του προϊόντος ειναι ο αγοραστής.