Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Υπηρεσίες Babyproofing

  • Αγοράστε και χωρίς εγγραφή

    Τώρα μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας χωρίς να χρειάζεται εγγραφή.
  • Αγοράστε και χωρίς πιστωτική

    Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε και να πληρώσετε κατά την παράδοση (αντικαταβολή) ή με τραπεζική κατάθεση.

Υπηρεσίες Babyproofing

ΚΩΔΙΚΟΣ
5000.200010
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΤΙΜΗ
0,00€
Ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2106777921
Περιγραφή Προϊόντος

Το εξειδικευμένο προσωπικό της URSafe προσφέρει υπηρεσίες babyproofing στον χώρο σας. Ειδικός τεχνικός επισκέπτεται τον χώρο σας και σας ενημερώνει για τους φανερούς και κρυφούς κινδύνους, που υπάρχουν καθώς και τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τους περιορίσετε και να τους εκμηδενίσετε. Ασφαλίστε ντουλάπια, συρτάρια, πόρτες, παράθυρα, πισίνες και ό,τι άλλο χρειάζεται, σίγουρα και εύκολα.

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, πρόταση και εγκατάσταση προϊόντων ασφαλείας για τα μωρά και τα παιδιά σας, από το εξειδικευμένο συνεργείο μας, που έχοντας μεγάλη εμπειρία και γνώση στο αντικείμενο μπορεί να σας προτείνει λύσεις ή να σας εφιστήσει την προσοχή σε πιθανούς κινδύνους που ούτε καν έχετε σκεφτεί.

Επίσης αναλαμβάνουμε και την αποξήλωση των προϊόντων ασφαλείας όταν δε θα τα χρειάζεστε πλέον, ώστε να μη γίνουν ζημιές στα έπιπλά σας ή όπου αλλού έχουν τοποθετηθεί. Καλέστε μας για ένα ραντεβού στο 210 677-7921, ή επικοινωνήστε μέσω e-mail στο info@ursafe.gr.

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν την περιοχή της Αττικής, αλλά τα συνεργεία μας μπορούν να εξυπηρετήσουν και όλη την Ελλάδα (με πρόσθετη επιβάρυνση).     

Η υπηρεσία μελέτης, εγκατάστασης και αποξήλωσης προϊόντων babyproofing παρέχεται από τα εξειδικευμένα μας συνεργεία, 365 ημέρες το χρόνο.